Pinnmogatan 1

Väla Södra , Helsingborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

295 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Flexibelt och anpassningsmöjligheter.

Här hittar du flexibelt kontor med 13 rum och 1 konferensrum. Rummen är ca 12 kvm så man kan sitta 2 personer per rum eller anpassa för möjlighet att sitta i en öppen planlösning. Delade ytor som kök och toalett. Det finns även ca 800 kvm lager att hyra till.

Övrig information

Övrigt:

Komfortkyla finns.

Ytor

  • Total yta:

    295 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Grusgången 2

Våningsplan:

2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen på Väla Södra Industriområde med industri-, lager- och kontorslokaler. Väla Södra har ett perfekt läge längs infartsleden från E4/E6, ca 5 minuter från Helsingborgs centrum med bil.

Närservice:

Endast 5 min till Väla köpcentrum med flertalet butiker, bank och restaurangtorg. Helsingborgs centrum når man på ca 5 minuter med bil.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen på Väla Södra Industriområde i Helsingborg. Här finns i huvudsak lager- och industrilokaler på ett mycket bra kommunikationsläge med närhet till E4 och E6/E20. Stadsbusstrafik tar passagerarna mellan stadens centrum och Väla södra.
Pinnmogatan 1

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor