eslöv
| Eslöv

Favorit Dela

Verkstadsvägen 20

Perfekt fastighet för det lilla företaget med både kontor, produktionshall, verkstad och lageryta i samma byggnad.

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  1 000 m²

 • Hyra:
Fastigheten inbjuder till allt från kontorsverksamhet till produktion och lager. Gott om utrymme för att ta emot kunder/gäster. Två kök, omklädningsrum, två mötesrum och flera förråd. Produktionshallen har över 5 meter i takhöjd.
 • Total yta

  1000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 250
Industri/Verkstad 750
 • Ytbeskrivning

  En kontorsdel med 8 kontor, två konferensrum och kök. En produktion/verkstadsdel med 3 rum för lager/kontor med kök och omklädningsrum. En större produktionshall/lageryta.

Service och bekvämligheter


Utförande

Planlösning:

En kontorsdel med 8 kontor, två konferensrum och kök. En produktion/verkstadsdel med 3 rum för lager/kontor med kök och omklädningsrum. En större produktionshall/lageryta.


Teknisk information

Takhöjd:

5 m

Lokalen kan nås via:

Det finns goda tillfartsvägar varifrån exempelvis Öresundsbron nås på 30 min. Även övriga Skåne finns inom bekväm räckvidd 15 minuters bilresa till Lund, 30min till Malmö och 45 min bilresa till Helsingborg och knappt en timme till Kristianstad.


Omgivning

Omgivning/natur:

Ligger i ett industriområde med gott om grönområden.

Företag i närheten:

Fastigheten ligger i ett industriområde med intilliggande grönområde. Mittemot ligger Skåne Däck och bredvid ligger Smurfit Kappa Sverige AB

Parkeringsmöjligheter/garage:

4 parkeringsplatser finns utanför fastigheten

Närservice:

E.ON station för drivmedelgas precis utanför fastigheten. I närområdet finns bensinmack och hotell samt ett antal snabbmatsrestauranger, dagligvaruaffäreraffärer samt restauranger som serverar dagens.

Kommunikationer:

Det finns goda tillfartsvägar varifrån exempelvis Öresundsbron nås på 30 min. Även övriga Skåne finns inom bekväm räckvidd 15 minuters bilresa till Lund, 30min till Malmö och 45 min bilresa till Helsingborg och knappt en timme till Kristianstad. Eslövs tågstation ligger cirka 2 km från fastigheten. Busslinjer från Flyinge, Löberöd och Hörby stannar i korsningen Trehäradsvägen/Verkstadsvägen och sedan är det cykelbana till fastigheten ca 500 m.

Skyltläge:

Huvudentrén är klart synlig från väg och ljusskylt finns ovanför entrén. Skylt vid infart finns idag uppsatt där man kan nyttja stolpar till nya skyltar

Vägbeskrivning:

Sök väg på google maps eller enro

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

TP

Business Controller

Torbjörn Pettersson

torbjorn.pettersson@smurfitkappa.se

0413 VISA NR 0413-68045

NG

CFO

Niklas Grufstedt

niklas.grufstedt@smurfitkappa.se

0413 VISA NR 0413-68025

Marknadsförs av Smurfit Kappa Sverige AB
Verkstadsvägen 18
24138 Eslöv
smurfitkappa.com
Verkstadsvägen 20