Verkstadsvägen 20

eslöv , Eslöv
Spara Dela
Spara Dela
Yta

1 000 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

Perfekt fastighet för det lilla företaget med både kontor, produktionshall, verkstad och lageryta i samma byggnad.

Fastigheten inbjuder till allt från kontorsverksamhet till produktion och lager. Gott om utrymme för att ta emot kunder/gäster. Två kök, omklädningsrum, två mötesrum och flera förråd. Produktionshallen har över 5 meter i takhöjd.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 250
Industri/Verkstad 750

Ytbeskrivning

En kontorsdel med 8 kontor, två konferensrum och kök. En produktion/verkstadsdel med 3 rum för lager/kontor med kök och omklädningsrum. En större produktionshall/lageryta.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
Verkstad
WC

Utförande

Planlösning:

En kontorsdel med 8 kontor, två konferensrum och kök. En produktion/verkstadsdel med 3 rum för lager/kontor med kök och omklädningsrum. En större produktionshall/lageryta.

Teknisk information

Takhöjd:

5 m

Lokalen kan nås via:

Det finns goda tillfartsvägar varifrån exempelvis Öresundsbron nås på 30 min. Även övriga Skåne finns inom bekväm räckvidd 15 minuters bilresa till Lund, 30min till Malmö och 45 min bilresa till Helsingborg och knappt en timme till Kristianstad.

Omgivning

Omgivning/natur:

Ligger i ett industriområde med gott om grönområden.

Företag i närheten:

Fastigheten ligger i ett industriområde med intilliggande grönområde. Mittemot ligger Skåne Däck och bredvid ligger Smurfit Kappa Sverige AB

Parkeringsmöjligheter/garage:

4 parkeringsplatser finns utanför fastigheten

Närservice:

E.ON station för drivmedelgas precis utanför fastigheten. I närområdet finns bensinmack och hotell samt ett antal snabbmatsrestauranger, dagligvaruaffäreraffärer samt restauranger som serverar dagens.

Skyltläge:

Huvudentrén är klart synlig från väg och ljusskylt finns ovanför entrén. Skylt vid infart finns idag uppsatt där man kan nyttja stolpar till nya skyltar

Vägbeskrivning:

Sök väg på google maps eller enro

Kommunikationer

Det finns goda tillfartsvägar varifrån exempelvis Öresundsbron nås på 30 min. Även övriga Skåne finns inom bekväm räckvidd 15 minuters bilresa till Lund, 30min till Malmö och 45 min bilresa till Helsingborg och knappt en timme till Kristianstad. Eslövs tågstation ligger cirka 2 km från fastigheten. Busslinjer från Flyinge, Löberöd och Hörby stannar i korsningen Trehäradsvägen/Verkstadsvägen och sedan är det cykelbana till fastigheten ca 500 m.
Verkstadsvägen 20