Ringön
| Göteborg

Favorit Dela

Stenkolsgatan 5

Flexibel kombilokal om 1903 kvm på centrala Hisingen som kan delas av.

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    1 903 m²

  • Hyra:
Här har ni en flexibel kombinationslokal med bra läge på Ringön. Öppen lageryta i markplan om ca 1 843kvm samt entresolplan med kontor, mötesrum, omklädning/WC och kök om ca. 60kvm. WC/dusch i markplan. Lagret har mellan 5-5,5 meter i takhöjd och två rejäla portar som mäter 4 meter i bredd och 4,4 i höjd. Lagerdelen kommer att nymålas samt även förses med ny belysning. Parkering finns i anslutning till lokalen.
  • Total yta

    1903 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stenkolsgatan 5


Teknisk information

Takhöjd:

5 m


Omgivning

Omgivning/natur:

Ringön, som under de senaste åren växt samman med intilliggande Backaplans industriområde, är ett expansivt område på Hisingen. De båda stadsdelarna skapar tillsammans Göteborgs största område för verksamheter inom transport, lager, industri och logistik. Utöver det attraktiva näringslivet finns även närhet till ett brett utbud av service, butiker och restauranger via Backaplans köpcentrumområde samt Göteborgs centrum. Ringön har ett bra strategisk läge med närhet till flertalet busslinjer. Dessutom finns knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen några busshållplatser bort. Här passerar nästintill alla buss- och spårvagnslinjer som Hisingen har att erbjuda. Ringön, som under de senaste åren växt samman med intilliggande Backaplans industriområde, är ett expansivt område på Hisingen. De båda stadsdelarna skapar tillsammans Göteborgs största område för verksamheter inom transport, lager, industri och logistik. Utöver det attraktiva näringslivet finns även närhet till ett brett utbud av service, butiker och restauranger via Backaplans köpcentrumområde samt Göteborgs centrum.

Kommunikationer:

Ringön har ett bra strategiskt läge med närhet till flertalet busslinjer. Dessutom finns knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen några busshållplatser bort. Här passerar nästintill alla buss- och spårvagnslinjer som Hisingen har att erbjuda. Närmast fastigheten ligger Hållplats Stenkolsgatan där buss 47 tar dig till Backaplan på 4 min.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Ansvarig mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Stenkolsgatan 5

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör