Ringön
| Göteborg

Favorit Dela

Stenkolsgatan 5

Kombilokal med öppen lageryta om 1250 kvm utan pelare.

  • Kategori:

    Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    1 390 m²

  • Hyra:
En kombilokal på markplan med öppen lageryta utan pelare. Lokalen har ett entresolplan på 90 kvm med nyrenoverad kontorsyta med kök och pausplats samt WC. Det finns även WC samt dusch och omklädningsrum på markplan. Tak och väggar som tillhör lagerytan kommer att nymålas samt förses med ny belysning. Lokalen har en rejäl port som är 4 m bred och 4,4 m hög. Bra takhöjd på ca 5,5 meter till underkantbalk och takhöjden är ca 6,0-6,5.
  • Total yta

    1390 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stenkolsgatan 5


Teknisk information

Takhöjd:

5,5 m


Omgivning

Omgivning/natur:

Ringön, som under de senaste åren växt samman med intilliggande Backaplans industriområde, är ett expansivt område på Hisingen. De båda stadsdelarna skapar tillsammans Göteborgs största område för verksamheter inom transport, lager, industri och logistik. Utöver det attraktiva näringslivet finns även närhet till ett brett utbud av service, butiker och restauranger via Backaplans köpcentrumområde samt Göteborgs centrum. Ringön har ett bra strategisk läge med närhet till flertalet busslinjer. Dessutom finns knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen några busshållplatser bort. Här passerar nästintill alla buss- och spårvagnslinjer som Hisingen har att erbjuda.

Kommunikationer:

Hållplats Stenkolsgatan, buss 47 tar dig till Backaplan på 4 minuter. Via linjerna som trafikerar Backaplan och Frihamnen tar du dig enkelt till centrala Göteborg på några minuter.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Ansvarig mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Stenkolsgatan 5

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör