Centrum
| UMEÅ

Favorit Dela

Kungsgatan 36

Ljust och fint kontor med bra läge och kort promenadavstånd till city.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    134 m²

  • Hyra:
Mycket fint kontor högst upp i huset med härligt ljusinsläpp och väldisponerad planlösning. Välkomnande entré med plats för sittgrupp, fyra kontorsrum samt ett mötesrum. Trivsamt kök med plats för rymlig matgrupp vilket gör att detta även kan nyttjas som mötersrum. WC och förråd. Utmärkt läge med kort promenadavstånd till city samt enkelt för besökare att parkera i närheten. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta oss vid frågor!
  • Total yta

    134 m2


Utförande

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger trevligt till med närhet till älven och strandpromenanden. Inom kort promenadavstånd nås city med tillgång till buss- och tågstation samt centrums utbud med allt vad de innebär när det gäller service, shopping och restauranger.

Närservice:

Närhet till centrum med service, shopping, restauranger och parkeringsmöjligheter.

Kommunikationer:

Inom kort promenadavstånd finns lokalbusstrafiken, buss- och tågstation, parkeringshus samt all service med butiker och restauranger.


Övrig information

Övrigt:

100% Förnyelsebar el Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Maria Kolterud

Maria Kolterud

Maria.Kolterud@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 59

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Storgatan 38B
90326 UMEÅ
dios.se
Kungsgatan 36

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör