Lindövägen 65

Sylten , Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 31 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Lättillgängligt kontorshotell med gott om parkeringsplatser.

Här erbjuder vi ett attraktivt läge med skyltmöjligheter ut mot Lindövägen som passeras av många människor varje dag. Det finns idag flera ljusa och välisolerade kontorsrum i varierande storlek (10-31 m²) med en lummig utsikt mot Lindövägen. På plats finns företag i flera olika branscher som skapar goda möjligheter för att etablera nätverk. Fika och lunchplatser erbjuds i en gemensam ljusgård som ger en härlig sommarkänsla året om. I anslutning till ljusgården finns kök, toaletter och flera konferenslokaler i olika storlekar att nyttja. Fastigheten ligger väldigt lättillgängligt med både bil, cykel och buss. Det är också bra anslutningar till E22, E4 och citykärnan i Norrköping. På plats finns gott om kostnadsfria parkeringsmöjligheter utanför fastigheten för dina kunder och personal. Vill ni även hyra lagerlokal eller verkstad finns det många olika möjligheter till detta i samma kvarter.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 31

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Amerika 3 KB

Våningsplan:

2

Omgivning

Omgivning/natur:

I kvarteret finns många olika företag som exempelvis SELGA, Tools och Tupac. Ett bageri och fik finns i området och flera restauranger finns inom några minuters bilavstånd. Parker med fina promenadstråk finns i närheten samt ett av Sveriges största gym med eget spa och träningsklasser.

Kommunikationer

Fastigheten är placerad vid trafikstråket Lindö-Centrum med nära anslutning till riksvägarna E22/E4. Busshållplats ligger precis utanför fastigheten och en cykelled går parallellt med Lindövägen. Resecentrum och flygplats kan nås med bil på 5 minuter.
Lindövägen 65