Kungsängsvägen 19 A

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

202 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Trevliga och representativa kontorsytor i Boländerna

Representativ fastighet i mycket attraktivt läge i Boländerna. Lokalens planlösning möjliggör en blandning av kontorsrum samt öppna arbetsytor. Disponeringen är flexibel och är i dagsläget utrsutad med textilgolv, glaspartier och glasväggar utav god standard. I lokalerna finns även två toaletter samt allmänna ytor i form av lunchutrymme och kök utav hög standard.

Ytor

  • Total yta:

    202 m2

Utförande

Planlösning:

Representativ fastighet i mycket attraktivt läge i Boländerna. Lokalens planlösning möjliggör en blandning av kontorsrum samt öppna arbetsytor. Disponeringen är flexibel och är i dagsläget utrsutad med textilgolv, glaspartier och glasväggar utav god standard. I lokalerna finns även två toaletter samt allmänna ytor i form av lunchutrymme och kök utav hög standard. Mycket goda parkeringsmöjligheter finns att tillgå i anslutning till fastigheten. Det finns möjlighet att utöka arbetsytan då det finns vakanta ytor i anslutning till lokalen. Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Omgivning

Omgivning/natur:

Boländerna är ett område där många företag i dagsläget väljer att ha sina arbetsplatser. Inslaget av bostäder är ännu marginellt och karaktären av industriområde kvarstår samtidigt som inslaget av handel har ökat alltsedan 1970-talets början. Idag är boländerna ett utav Uppsalas främsta handelsområden.

Företag i närheten:

I området finns flertalet uppskattade restauranger samt ett högt utbud utav närservice. Ni tar er med en 2 minuters bilfärd tilI Boländernas handelsområde där ett brett serviceutbud med företag som bl. a IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Citygross, Stadium, Jula, Plantagen, Rusta m.m.

Kommunikationer

Från kontoret finns täta bussförbindelser till Uppsala Centrum. Fina cykelbanor finns i alla riktingar och det är bara en 17 minuters promenad till centralstationen. Fastigheten har även mycket nära till E4:ans infart till Uppsala vilket gör det till ett mycket smidigt pendlarläge för den som åker bil från Knivsta, Märsta eller Stockholm.
Kungsängsvägen 19 A