Celsiusgatan 40

Katrinelund , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 500 m²

Hyra

Hyra kan variera beroende på avtalstid, syfte, kostnader, med mera. Prisförslag ges efter utvärdering av hyrestagarens verksamhet.

Tillträde

2023-01-01

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Nybyggt kontor samt butiksyta som kan byggas om efter behov i centrala Malmö. Egen lastbrygga och nyrenoverad entré med kameraövervakning inkluderas.

Om fastigheten
Fastigheten Katrinelund 28 är en centrumfastighet med egen parkering belägen på Celsiusgatan 40. Fastighetens lokaler kännetecknas av stora fria ytor och högt tak. I dagsläget hyrs fastigheten ut till en bred variation av företag som bedriver kontor, lager, konststudie, verkstad och arrangemang. I takt med områdets pågående förvandling ser vi en högre efterfrågan på verksamheter som trivs i folktätare områden, t.ex. kliniker, butiker och kontor.

Om oss
Katrinelund 28 har ägts och förvaltats av MST i mer än 20 år. Vi sätter högt värde vid personlig och enkel kontakt mellan hyresgäst och hyresvärd. Vi ställer oss också positiva till anpassning av våra lokalers ytor efter hyresgästers behov.

Övrig information

Övrigt:

Alla ytor vi erbjuder kan byggas om efter behov. I dagsläget har fastigheten ytor godkända för att byggas om tilll veterinärklinik.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 1 385
Kontor 115

Ytbeskrivning

Endast bilder på del av butiksyta, entré och kontor (högra delen av fastigheten i planlösningen) visas, då verksamhet just nu bedrivs på övrig del. Väggen som i dagsläget delar upp fastigheten tas bort 2023-01-01 i samband med att hela butiksytan på Katrinelund 28 blir tillgänglig för uthyrning. Ladda ner planskiss (.pdf) för hög upplösning på planlösning.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2023-01-01. Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Hyra kan variera beroende på avtalstid, syfte, kostnader, med mera. Prisförslag ges efter utvärdering av hyrestagarens verksamhet.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Katrinelund 28

Byggår:

1960

Våningsplan:

1 av 3

Teknisk information

Takhöjd:

4 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Fastigheten är centralt belägen i Malmö stad och kan nås via gång, cykel, elsparkcykel, buss och bil från Malmö innerstad.

Omgivning

Omgivning/natur:

3000 nya bostäder byggs i fastighetens närområde. Se Malmö Stads planer som just nu förverkligas nedan: https://malmo.se/download/18.af27481124e354c8f1800020125/1491302549563/Norra%20Sorgenfri%20planprogram_reviderat.pdf

Företag i närheten:

Willys, Apotek kronan, Domino Pizza och Blomman vårdcentral

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns tillhörande parkeringsplatser både på fastigheten och utanför.

Skyltläge:

Finns möjlighet att sätta upp skyltar på fasad.

Kommunikationer

Finns kollektivtrafik
Celsiusgatan 40