Fosie/Jägersro
| Malmö

Favorit Dela

Agnesfridsvägen 113A

Representativ lokal på bästa läge vid Jägersro. Stora öppna rum med högt i tak. Bra P-möjligheter och lunchrestaurang i huset.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    600 m²

  • Hyra:
Endast ett stenkast från Jägersro Center ligger denna prisvärda kontorslokal om 600 kvm med en välkomnande och representativ entré. Lokalen har härlig takhöjd, ca 3 m, samt en egen liten uteplats. Planlösningen består av stora rum i varierande storlek i kombination med öppna ytor och några mindre enskilda rum. På samma plan finns en stor hörsal som kan bokas vid behov. Förrådsutrymme i källarplan kan hyras till vid behov. Lunchrestaurang finns i samma hus och parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till fastigheten. Närhet till busshållplatser, restauranger, samt handel och service.
  • Total yta

    600 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Rosengård 130:403


Omgivning

Närservice:

Lunchrestauranger finns inom gångavstånd. Från fastigheten är det endast någon minuts bilfärd till Jägersro Center där du finner lunchrestauranger, butiker och service.

Kommunikationer:

Bra förbindelser till både Yttre och Inre ringlederna, samt E65. Det tar ca 10 minuter att nå centrala Malmö med bil. Bussförbindelse inom gångavstånd på Jägersrovägen.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Annika Nordström

Annika Nordström

annika.nordstrom@wihlborgs.se

040- VISA NR 040-690 57 73

Jan Andersson

Jan Andersson

jan.andersson@wihlborgs.se

040- VISA NR 040-690 57 33

Marknadsförs av Wihlborgs Fastigheter AB
Box 97, Stora Varvsgatan 11A
20120 MALMÖ
wihlborgs.se
Agnesfridsvägen 113A