Solna Strandväg 10

Solna Strand , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 000 - 50 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

En pulserande och dynamisk plats med direkt närhet till strandpromenad, natur och kommunikationer.

Stadspuls och kulturupplevelser eller naturnära med sjöutsikt? Vad sägs om båda delarna. Precis vid vattnet i Solna Strand utvecklar Fabege ett kvarter på ca 50 000 kvm med flexibla kontorsytor och ett gemensamt utbud av service, kultur och rekreation, under namnet Staden under tak. En pulserande och dynamisk plats med direkt närhet till strandpromenad, natur och kommunikationer, som gynnar såväl hyresgäster, besökare och boende i området. Hållbarhet och återbruk löper som en grön tråd genom projektet. Gemensamma ytor och faciliteter som nyttjas vid behov möjliggör inte bara spännande möten och utbyte mellan människor utan de utgör även en viktig del av det dedikerade hållbarhetsfokus som präglar projektet. Utöver resurseffektivitet är återbruk en viktig komponent och de ursprungliga byggnaderna kommer att restaureras med största hänsyn till miljön. Dessa initiativ har resulterat i att Staden under tak, när det står klart, kommer att bli det fjärde projektet i Sverige som tilldelas branschens högsta miljöcertifikat, BREEAM In-Use, Outstanding. Staden under tak kommer stå färdigt för inflyttning under fjärde kvartalet 2023.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 000 50 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nöten 4

Omgivning

Omgivning/natur:

Staden under tak präglas av den omedelbara närheten till vattnet, den vackra strandpromenaden och parkmiljön ger möjligheter till arbetsplatser med en sjöutsikt, en grönskande omgivning och restauranger med servering i kvällssolen.

Närservice:

Staden under tak med sina ca 50 000 kvm lämpar sig för hyresgäster som vill vara del av ett större och dynamiskt sammanhang. Här ryms ett stort utbud av gemensam service såsom konferensanläggning, matmarknad, restaurang, wellnesscenter, hunddagis, café, garage och bilpool. Allt noga utvalt för att göra övergången mellan arbete och vardag så smidig som möjligt. Med en hörsal för 150 personer, livescener och studios finns även möjlighet att husera olika typer av evenemang och tillställningar. Allt från intima talks och föreläsningar till kickoffer med livemusik, produktlanseringar och pressträffar. Ambitionen är att skapa en inspirerande arbetsmiljö som bidrar som katalysator till hyresgästers framgång. Möjligheterna till motion och rekreation är många med ett wellnesscenter komplett med yoga-studio, gym och möjlighet till PT. Den omedelbara närheten till vattnet, den vackra strandpromenaden och parkmiljön ger möjlighet till utomhusträning, kajakpaddling likväl som till återhämtning och meditation.

Kommunikationer

Det bästa kommunikationsläget efter Stockholm City. Tunnelbanestation nås inom 1 minut och pendelstation finns inom 8 minuter. Dessutom finns båtpendlingsmöjligheter liksom ett flertal bussar precis utanför dörren, och cykelturen till Stureplan tar cirka 25 minuter.
Solna Strandväg 10

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fabege AB

Gårdsvägen 6

169 70 Solna

www.fabege.se

Fler annonser från Fabege AB