Biskopsgården
| Göteborg

Favorit Dela

Ovädersgatan 7

Stor och funktionell fastighet med lokalyta upp till 1.800 kvm. Tillhörande gårdsyta om minst 1.000 m2.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor, Övrigt

  • Storlek:

    300 - 1 800 m²

  • Hyra:
Nu har vi möjlighet att erbjuda en stor och funktionell fastighet med en tillhörande gårdsyta om minst 1.000 m2, med bästa läge i Biskopsgårdens poputlära och lättillgängliga område. Fastigheten är mycket lämpad till att passa ett företag som är i behov av funktionella och anpassade lokaler, med en gård för uppställning av varor och/eller andra skrymmande saker. Läget är mycket centralt och ligger väl synligt i området. Tänkbara verksamheter kan vara industributik, showroom, verkstad, lager. Området är mycket populärt och flera namnkunniga och välkända verksamheter har valt att flytta hit p.g.a dess strategiska läge, nära hamnen och all industri på Hisingen, ex. Volvo. OBS; ej bilrelaterad verksamhet.
  • Total yta

    1800 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 300 1 800

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ovädersgatan 7


Omgivning

Omgivning/natur:

Biskopsgården, en citynära förort på Hisingen, präglas framförallt av industri- och lagerverksamhet men även av en grönskande miljö med tillgång till stora friluftsområden. Från Biskopsgården tar man sig snabbt och enkelt till bland annat företagstäta Lindholmen och handelsområdet Backaplan. Området har goda allmänna kommunikationer via spårvagnslinjerna 5, 6 och 10 samt busslinjerna 25, 27, 141 och 145 vilket gör det lätt att ta sig runt. Lundby är ett varierande område på Hisingen med såväl nya urbana stadsdelar som naturnära områden. Även näringslivet är mångfaldigt. Här finns verksamheter i varierande storlekar; såväl stora multinationella som små och medelstora företag. Vidare finns närhet till promenadstråk, parker och gröna torg via exempelvis Älvstranden, Hisingsparken och Ramberget.

Kommunikationer:

Området erbjuder goda allmänna kommunikationer. Kollektivtrafiken trafikerar buss- och spårvagnslinjer och via Centralstationen finns möjlighet att resa vidare med buss och tåg.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Ansvarig mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Ovädersgatan 7

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör