Brogatan 1

Mölndal , Mölndal
Spara Dela
Spara Dela
Yta

240 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Ljus och fin butikslokal i markplan med stora fönster som vetter ut mot Brogatans gågata samt har en direkt anknytning till Mölndals Resecentrum.

Ljus och fin butikslokal i markplan med stora fönster som vetter ut mot Brogatans gågata. Lokalen är mycket bra placerad på Brogatans nedre del med en direkt närhet till och exponering mot Mölndals Resecentrum. Mölndal Resecentrum är Västsveriges näst största kollektivtrafiknod med ca 3,5 miljoner resenärer som passerar varje år. Mölndals innerstad har under de senaste åren genomgått en omvandling och här finns idag ett stort antal nybyggda bostäder och den nybyggda Mölndal Galleria. Brogatan är en trevlig gågata med flertalet butiker, caféer och restauranger och det ombyggda torget i mitten. Lokalen har en öppen planlösning med stora fönster samt en yta som lämpar sig för förvaring alternativt back office. Här finns även ett litet pentry samt kassavalv.

Ytor

  • Total yta:

    240 m2

Ytbeskrivning

Ljus och fin butikslokal i markplan med stora fönster ut mot gågatan.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt beläget med närhet till E6 och Söderleden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till fastigheten.

Närservice:

Butiken ligger på Brogaten som erbjuder en stor variation av handel och service. Här finns även Mölndals nya Galleria med alla bekvämligheter och service så som gym, restauranger, matbutik och shopping.

Kommunikationer

Direkt närhet till allmänna kommunikationer så som buss, pendeltåg, spårvagn och fjärrtåg.
Brogatan 1

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

NCC Property Development AB

Herrjärva torg 4

17067 SOLNA

www.ncc.se

Fler från NCC Property Development AB