Svetsarvägen 12

Solna Business Park , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 309 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Vill du arbeta på ett kontor högst upp i huset med fri utsikt?

Nu kan vi erbjuda en helt nyrenoverad lokal om 1309 kvm. Lokalen har fönsterpartier från golv till tak och är väldigt ljus och luftig. Här får ni en toppmodern lokal som ni själva har möjlighet att påverka färg, form och planlösning. Välkommen till visning!

Övrig information

Övrigt:

Garageplatser finns i två plan och p-platser finns i området. Möjlighet till cykelparkering finns i direkt anslutning till fastigheten.

Ytor

  • Total yta:

    1309 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fräsaren 12

Byggår:

1964

Renoveringsår:

2002

Våningsplan:

4

Planlösning:

Vi anpassar planlösningen efter era behov.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Solna Business Park lockar många företag med sitt exceptionellt bra kommunikationsläge, god infrastruktur och bra serviceutbud. Få områden har redan från början planerats för expansion och företagande som Solna Business Park. Det är därför som så många stora företag har valt att etablera sina huvudkontor här - SBAB, Adecco, Net Insight, Skolverket, Coop, Unilever, Orkla, Evry och Veidekke för att nämna några.

Närservice:

I Solna Business Park blir det enkelt för era medarbetare att sköta sina vardagsärenden. Här finns bland annat ICA Maxi, ett flertal gym, företagshälsovård, apotek, biluthyrning, frisör, kemtvätt och bilvård (två gånger om året anordnar Mekonomen däckbytardagar då priserna är rabatterade). Vill man shoppa så ligger centrala Sundbyberg på kort gångavstånd. Naturligtvis finns här också bra restauranger, både för luncher, affärsmöten och after work. Ett exempel är Pontus in the Park som finns i huset, i regi av Pontus Frithiof, som erbjuder både affärs- och expressluncher. Härifrån kan man även beställa catering.

Kommunikationer

Pendeltåg och tunnelbana är på 5 minuters gångavstånd från kontoret och tvärbanan har en egen hållplats i Solna Business Park på 3 minuters gångavstånd. Pendeltåget tar bara 5 minuter till Odenplan och 7 minuter till T-centralen. Du har också tillgång till 14 busslinjer samt regional- och fjärrtåg och bussar till Arlanda och Bromma. Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden från E4/E18 alternativt via Ekenbergsvägen från Solna/Sundbyberg.
Svetsarvägen 12

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fabege AB

Gårdsvägen 6

169 70 Solna

www.fabege.se

Fler annonser från Fabege AB