Viktor Rydbergsgatan 14

centrum , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

69 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Precis ovanför Avenyn i Lorensbergs kvarter hittar du denna idyll. Kontoret är trevlig, i lungt läge i nyrenoverad sekelskiftsvilla. Vill du ha det där kontoret i en unik miljö så visar vi dig gärna runt. Ligger på plan 3 av 3.

Ytor

  • Total yta:

    69 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
WC

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lorensberg 10:5

Byggår:

1929

Renoveringsår:

2005

Våningsplan:

3 av 3

Planlösning:

Kontor med öppen planlösning på våning 3, ingen hiss.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Härligt kontor på Viktor Rydbergsgatan 14 mitt i Lorensbergs kvarter, strax ovanför Avenyn. Lungt läge i nyrenoverad sekelskiftsvilla med bevarande krav.

Viktor Rydbergsgatan 14

Om Ernst Rosén

Ernst Rosén äger och förvaltar fastigheter i Göteborg och Lerum. Vi är ett av de större privatägda fastighetsbolagen i Göteborg. Bolaget grundades på 50-talet av just byggmästaren Ernst Rosén. Idag är fjärde generationen verksam i bolaget och bygger för framtiden. Med hyresgästen i fokus äger, förvaltar och utvecklar vi fastigheter i hela Storgöteborg. Lokalerna finns i de centrala delarna av Göteborg och Lerum men också genom våra dotterbolag i Kungsbacka Aranäs Fastigheter och i Lerum/Tollered Nääs Fabriker. Vi tycker det är viktigt att våra hyresgäster har ett bra förtroende för oss och att vi är lätta att nå. Det underlättas genom egna fastighetsansvariga och kundansvariga som känner till dig och din lokal. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Ernst Rosén

Stampgatan 20

401 22 GÖTEBORG

www.ernstrosen.se

Fler annonser från Ernst Rosén