Centrum
| Malmö

Favorit Dela

Mäster Nilsgatan 22

Mindre butik på centralt-läge med stora skyltfönster mot Mäster Nilsgatan.

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    67 m²

  • Hyra:
En liten och trevlig lokal på markplan i fastigheten Erik Menved. Här möts du av en ljus miljö med stora generösa skyltfönster ut mot gata och promenadstråk. Ett perfekt skyltläge för dig som har butik/showroom. Lokalen passar även utmärkt som kontor och kan anpassas efter ditt företag. Till lokalen finns även ett mindre pentry med möjlighet för sittgrupp.
  • Total yta

    67 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Erik Menved 37


Omgivning

Närservice:

Erik Menved ligger mitt i pulserande city med en av stadens huvudleder precis intill. I fastighetens närområde finns butiker och restauranger och bara ett stenkast bort ligger köpcentret Hansa. På bara fem minuters promenad når du Malmö centralstation med restauranger och mattorg.

Kommunikationer:

Här finns ett brett utbud av kommunikationer med busshållplatser precis utanför fastigheten. Härifrån går både regionbussar och stadsbussar. Det är endast ett par minuters promenad till centralstationen där du enkelt kan ta dig vidare med tåg mot bland annat Lund, Köpenhamn, Helsingborg, Göteborg. I anslutning till fastigheten ligger p-huset Petri med goda parkeringsmöjligheter.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Camilla Asplund

Camilla Asplund

camilla.asplund@wihlborgs.se

040- VISA NR 040-690 57 37

Erik Elmeskär

Erik Elmeskär

erik.elmeskar@wihlborgs.se

040- VISA NR 040-690 57 83

Marknadsförs av Wihlborgs Fastigheter AB
Box 97, Stora Varvsgatan 11A
20120 MALMÖ
wihlborgs.se
Mäster Nilsgatan 22