Vasagatan 45

Centrum , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 - 1 557 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

500-1557kvm kontor med egen innergård mitt i Göteborg.

Fräsch och rymlig lokal, en trappa upp från gatuplan, med full tillgång till en egen mysig grön innergård/terass i mitten. Lokalen erbjuder effektiva och flexibla kontorsytor i en framförallt öppen disposition bl. a. innehållande en representativ reception, bra antal mötes- och telefonrum, två trevliga pentryn, duschar, gemensamma ytor och även en lasthiss och tillgång till cykelgarage. Lokalen har fönster mot tre vädersträck och mot innergården/terrassen som skapar en fin luftig känsla och erbjuder en härlig utsikt bl. a. mot Heden. Lokalen är totalt ca. 1557 kvm men kan delas upp i mindre enheter typ ca. 500 kvm eller 1000 kvm. Lokalen är tillgänglig per omgående och tillträde kan ske enligt överenskommelse. Välkommen på en visning! Börja gärna med en virituell rundtur i lokalen via länken "360" som finns att hitta i högra nederkanten på startbilden.

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 500 1 557

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lorensberg 54:9

Våningsplan:

1

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Avenyn är stadens huvudstråk och en populär destination för både göteborgare och turister. Det är ett etablerat och eftersökt läge med de attraktiva kontorsadresserna där du hittar några av de stora bankerna, liksom fastighetskonsulter, holding- och finansföretag, jurister, läkare och många flera. Ett förstklassigt utbud av all tänkbar service är en självklarhet. Vid Götaplatsen finns många av stadens kulturella institutioner samlade; Konstmuseet, Stadsteatern, Konserthuset och Bio Göta.

Närservice:

Detta populära område erbjuder förstklassigt utbud av services, shopping och många möjligheter till restaurang- och cafébesök.

Kommunikationer

Avenyområdet är lättillgängligt på alla sätt - kollektivtrafiken såsom spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Flygbussen direkt från och till Landvetter flygplats stannar på Avenyn. Och trots sitt centrala läge kan man via Skånegatan enkelt nå de viktigaste lederna E6 och E20. Promenadavstånd till Centralstationen är ca 13 minuter och med kollektivtrafik tar det ca 5 minuter. Ett flertal buss- och spårvagnslinjer finns inte mer än 1-2 minuters promenad från fastigheten antingen på Avenyn eller på Hedens bussterminal.
Vasagatan 45