Nordstan
| Göteborg

Favorit Dela

Östra Hamngatan 26

Modern kontorslokal om ca 440 kvm i bästa läge, med entré från Östra Hamngatan och utsikt över Gustaf Adolfs torg.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  440 m²

 • Hyra:
Nu erbjuds möjligheten att hyra en modern och representativ kontorslokal om ca 440 kvm i Göteborgs bästa läge. Entré direkt från Östra Hamngatan och fin utsikt över Gustaf Adolfs torg. Det centrala läget ger tillgång till alla tänkbara kommunikationer och ett mycket brett utbud av restauranger, caféer och butiker i anslutning till byggnaden. Fastighetens fasader och kontorsentréer är nyrenoverade med hög klass. Konstruktionen i fastigheten skapar stor flexibilitet vilket ger hyresgästen möjlighet att anpassa lokalen till egen verksamhet, oavsett om det är cellkontor eller öppna arbetslandskap.
 • Total yta

  440 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nordstaden 8:24

Byggår:

1973

Våningsplan:

3


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten vänder sig dels mot Östra Hamngatan med närhet till Gustav Adolfs torg, och dels mot Nordstan med kontorsentréer från Götgatan och Köpmansgatan. I direkt anslutning ligger Nordstan som är ett av Sveriges ledande affärscentrum med cirka 30 miljoner människor passerar årligen. Här finns möjlighet att etablera er verksamhet mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av butiker, restauranger, caféer och annan service.

Närservice:

Som hyresgäst hos Hufvudstaden erbjuds ni en hög servicenivå genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Kommunikationer:

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericsonterminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.


Övrig information

Övrigt:

Hufvudstaden erbjuder kontors- och butikslokaler i Göteborgs allra mest attraktiva lägen. Företaget grundades 1915 och är idag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag samt ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anki Håkansson

Förvaltare

Anki Håkansson

anki.hakansson@hufvudstaden.se

031- VISA NR 031-710 21 26

Oscar Backteman

Uthyrare

Oscar Backteman

oscar.backteman@hufvudstaden.se

08-7 VISA NR 08-762 91 07

Marknadsförs av Hufvudstaden AB
NK 100
11177 STOCKHOLM
hufvudstaden.se
Östra Hamngatan 26