Centrum
| Malmö

Favorit Dela

Storgatan 15

Kontorslokal i centrala Malmö. Lämpar sig bra för utbildning eller kontor.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    353 m²

  • Hyra:
Denna ljusa och öppna kontorslokal på 353 kvm lämpar sig bra för utbildning eller kontorsverksamhet.  Givetvis anpassar vi den efter behov och önskemål för din verksamhet. Vid möblering i landskap rymmer lokalen ca 25 arbetsplatser. Dessutom finns det tre mötesrum i olika storlekar för mellan 4-10 personer. Gemensamma loungeytor och ett stort pentry finns också i lokalen. Fastigheten ligger på ett vackert läge i Malmö och trots sina snart 100 år erbjuder fastigheten både modern teknik, ventilation och kyla.  Det centrala läget mitt i Malmö gör det enkelt att åka kollektivt. Och utbudet av lunchrestauranger och butiker är stort bara några minuters promenad bort.
  • Total yta

    353 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sparven 15


Omgivning

Närservice:

Närheten till centrala Malmö och all tänkbar service finns på promenadavstånd. Fastigheten ligger bara ett stenkast från Gågatan med ett stort urval av restauranger, apotek, butiker med mera.

Kommunikationer:

Med bara ett par minuters promenad når du Gustav Adolfs torg där all busstrafik finns. Närmsta citytunnelstation är Triangeln, fem minuters promenad från fastigheten. Vi kan erbjuda både garage- och parkeringsmöjligheter i närheten av fastigheten.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Annika Nordström

Annika Nordström

annika.nordstrom@wihlborgs.se

040- VISA NR 040-690 57 73

Micha Nadel

Micha Nadel

micha.nadel@wihlborgs.se

040- VISA NR 040-690 57 64

Marknadsförs av Wihlborgs Fastigheter AB
Box 97, Stora Varvsgatan 11A
20120 MALMÖ
wihlborgs.se
Storgatan 15