Piteå
| Piteå

Favorit Dela

Västra Kajvägen 4

Möjligheternas lokal med utsikt över vattnet!

 • Kategori:

  Kontor, Övrigt

 • Storlek:

  388 m²

 • Hyra:
Högst upp på Idéhuset ligger denna pärla med en egen inglasad terrass med utsikt över vattnet. Fönster finner du i alla väderstreck vilket gör att lokalen ljus och trevlig. Här finns alla möjligheter för din verksamhet att utvecklas och lokalen kan anpassas efter dina önskemål. Här finns åtta redan befintliga kontor som är rymliga liksom de två konferens/kontorslandskapen. Det finns också ett kök och ett pentry som ligger i loungen som ligger i anslutning till takterrassten. Här finns också tre WC och förråd.
 • Total yta

  388 m2

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme


Utförande

Våningsplan:

4 av 4

Planlösning:

Ljus lokal med åtta kontorsrum och två stora konferensrum som även kan användas som kontorslandskap. Det finns även ett kök samt en lounge som också har ett pentry. I anslutning till loungen finns även en inglasad takterrass med utsikt över omgivningarna och vattnet.


Teknisk information

Ventilation:

FTX med kyld tilluft.

Hiss:

Ja


Omgivning

Företag i närheten:

Caverion, Previa, Aareon, NYAB och Byggnads är några av de företag som har kontor på Idéhuset. I närliggande fastigheter finns PiteEnergi och Smurfit Kappa.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten för både besökare och anställda.

Kommunikationer:

Idéhuset är bekvämt belägen i anslutning till Västra Hamnen och Timmerleden. Gångavstånd till busshållsplats och endast 1,3 km gång- och cykelväg till Piteås mittpunkt, Byxtorget.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten genomgick en större inre ombyggnad 2015 där ett nytt handikappanpassat trapphus uppfördes och ett kontorshotell tillskapades. I samband med ombyggnationen byttes i stort sett alla fastighetens installationer ut (hiss, data, el, vatten, ventilation, larm och passagesystem). Största delen av ytskikten renoverades, fönster byttes samt ett nytt tak anlades. Under 2020-2021 planeras ny asfaltbeläggning på parkeringsytor och ny motorvärmarstyrning.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maria Ström

Maria Ström

maria.strom@rawi.se

0911 VISA NR 0911212034

Marknadsförs av Fastighets Aktiebolaget RAWI
BRYGGARGATAN 14
94163 Piteå
rawi.se
Västra Kajvägen 4