Östra Hamnen
| Malmö

Favorit Dela

Hanögatan 11

Välkommen till FirstOffice Östra Hamnen – lättillgängligt kontorshotell där allt ingår.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Storlek:

  13 - 17 m²

 • Hyra:
Fräscha kontorsrum med storlekar från 8 kvm upp till 79 kvm. FirstOffice Malmö Östra Hamnen erbjuder trevliga, möblerade och privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Här finns det 40 rum fördelade på två plan i storlekarna 8-79 kvm lämpliga för 1-8 personer. Här ingår: - Flera mötes- och konferensrum i olika storlekar. - Lounge och gemensamt kök. - Omklädningsrum med tillhörande dusch. - Kontorsmöbler, wifi och städning. - Egen postbox med låsbart fack.
 • Total yta

  17 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 13 17
 • Ytbeskrivning

  Kontorsstorlekar 13 kvm – 4 000 kr/mån, ex moms 17 kvm – 7 000 kr/mån, ex moms

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el


Omgivning

Omgivning/natur:

FirstOffice Östra Hamnen ligger som namnet tyder i Malmös östra hamn och är omfamnat av många av Malmös industrier och import. Kontoret ligger snabbt på E22 och busslinje 32 stannar precis utanför vilket ger väldigt smidiga förbindelser för pendling. Trots kontorets industriella omgivning så ligger det endast 7 minuters körväg från Malmö Centralstation. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Elin Bengtsson

Site Manager Malmö

Elin Bengtsson

elin.bengtsson@firstoffice.se

010 VISA NR 010 482 78 07

Marknadsförs av First Office AB
Spelhagsvägen 13
61131 Nyköping
firstoffice.se
Hanögatan 11

Om First Office AB

FirstOffice erbjuder effektiva flexibla kontorshotell med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. FirstOffice erbjuder funktionella lösningar till ett bra pris. Totalt har vi 54 kontorshotell i tio städer med drygt 40 000 kvadratmeter, med det är vi troligtvis Sveriges största kontorshotellkedja. Då vi själva äger fastigheterna där kontorshotellen är etablerade kan vi ofta erbjuda både lägre hyra och högre kvalitet. FirstOffice är en del av Klövern. Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag med huvudinriktning på kommersiella fastigheter. Beståndet består av cirka 350 fastigheter. Allt förvaltas av Klöverns egen personal, lokalt baserad i varje stad.

Fler annonser från denna annonsör