Vasagatan 27

Hagalund , Borlänge
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

264 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Letar du ett centralt kontorsläge? Läs mer om vår kontorslokal på Vasagatan med gångavstånd till Borlänges Centrum och resecentrum.

Lokalen ligger på våning 1 (markplan vån 0) med fönster i två väderstreck. Hiss finns i anslutning till lokalen. Nuvarande planlösning utgörs av ett personalrum med kök, sex till tio kontorsrum, en till två konferens- eller mötesrum, ett väntrum och två toaletter. Befintlig planlösning kan i viss mån anpassas för vidare kontorsverksamhet. Kontakta Tunabyggen för visning av lokalen.

Övrig information

Övrigt:

Lokalen ligger ca 600 meter från Borlänge resecentrum (tåg- och busstation), ca 800 meter från Kupolen Köpcentrum, cirka 200 meter från Borlänge centrum och parkeringsmöjligheter. Nu pågår arbetet med att bygga om Hagavägen till en attraktiv stadsgata med fokus på framkomlighet för cyklister och gående. Hagavägen byggs om för att det ska bli lättare, trevligare och säkrare för gående och cyklister att röra sig längs gatan. Målet är att skapa mer stadskänsla genom större utrymme för möten och rörelse. Ombyggnationen kommer innebära att bilister, gående och cyklister samsas bättre om ytorna. Läs mer om projektet på Borlänge Energis hemsida, direktlänk finns nedan.

Ytor

  • Total yta:

    264 m2

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, skatt, el, moms

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Alf 11

Våningsplan:

1 av 5

Antal rum:

12

Planlösning:

Se nedanstående PDF.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Vasagatan 27