Hagalund
| Borlänge

Favorit Dela

Vasagatan 27

Letar du ett centralt kontorsläge? Läs mer om vår kontorslokal på Vasagatan med gångavstånd till Borlänges Centrum och resecentrum.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  264 m²

 • Hyra:
Lokalen ligger på våning 1 (markplan vån 0) med fönster i två väderstreck. Hiss finns i anslutning till lokalen. Nuvarande planlösning utgörs av ett personalrum med kök, sex till tio kontorsrum, en till två konferens- eller mötesrum, ett väntrum och två toaletter. Befintlig planlösning kan i viss mån anpassas för vidare kontorsverksamhet. Kontakta Tunabyggen för visning av lokalen.
 • Total yta

  264 m2

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, skatt, el, moms


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Alf 11

Våningsplan:

1 av 5

Antal rum:

12

Planlösning:

Se nedanstående PDF.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Övrig information

Övrigt:

Lokalen ligger ca 600 meter från Borlänge resecentrum (tåg- och busstation), ca 800 meter från Kupolen Köpcentrum, cirka 200 meter från Borlänge centrum och parkeringsmöjligheter. Nu pågår arbetet med att bygga om Hagavägen till en attraktiv stadsgata med fokus på framkomlighet för cyklister och gående. Hagavägen byggs om för att det ska bli lättare, trevligare och säkrare för gående och cyklister att röra sig längs gatan. Målet är att skapa mer stadskänsla genom större utrymme för möten och rörelse. Ombyggnationen kommer innebära att bilister, gående och cyklister samsas bättre om ytorna. Läs mer om projektet på Borlänge Energis hemsida, direktlänk finns nedan.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anna-Karin Hindrikes

Lokalansvarig

Anna-Karin Hindrikes

lokal@tunabyggen.se

0243 VISA NR 0243-73300

Marknadsförs av AB Stora Tunabyggen
Utanforsgränd 2
78444 Borlänge
tunabyggen.se
Vasagatan 27