Hans Michelsengatan 2 B

Nyhamnen , MALMÖ
Spara Dela
Spara Dela
Yta

138 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Möblerat kontor och flexibel hyrestid- allt ingår!

Det är mycket som går fort nu. Det gör att lokalbehoven kan förändras snabbt och flexibilitet blir ett nyckelord. Smart & Klart är kontorskonceptet för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Här får du nyckeln i din hand och kan flytta in dagen efter. Inredning, möbler, porslin, AV-utrustning, datanätverk, kaffebryggare, kaffe -  ja, det mesta som du behöver på kontoret är redan på plats. Det är bara människorna som saknas. Högst upp i huset, på våning 11 och 12, med fönster åt tre väderstreck och en fantastisk utsikt över Malmö och Sundet. Stans bästa utsikt! Ni tar hissen direkt in i lokalen på Plan 11. Här finns ett stort rum med 10 arbetsplatser, ett litet mötesrum och toalett. Via trapphuset går man upp till plan 12 där det finns ytterligare en toalett och 4 arbetsplatser samt plats för möte och konferens. På detta planet finns kontorets pentry. Hela kontoret är smakfullt inrett. Komplett inventarieförteckning hittar ni under fliken Presentation med ritning. Fastigheten är belägen på ca 5 minuters gångavstånd från Centralstationen. Läget erbjuder därmed ett fantastiskt kommunikationsläge men även närhet till restauranger, närbutiker, hotell och gym. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning! Och kanske inflytt redan imorgon? Läs mer om vårt Smart & Klart-koncept på vår hemsida .

Ytor

  • Total yta:

    138 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

12133

Byggår:

1957

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

På baksidan av fastigheten finns en parkering reserverad för hyresgästerna. Parkering på framsidan av fastigheten är inte tillåten. Sedan den 1 april 2020 administreras parkeringsplatserna av Parkering Malmö. Områdesbeteckningen är 854001 Hans Michelsensgatan 2. Nya kunder kontaktar Parkering Malmös Kundcenter på 040-605 69 80 eller kundcenter@pmalmo.se för att hyra parkeringsplats. Mer information finns även på deras hemsida . Om du redan hyr parkeringsplats och vill utöka antalet platser kan du skicka ett mail till Vasakronan@pmalmo.se . Om någon annan har parkerat på din plats, ring Parkering Malmös övervakningscentral på 040-605 69 44 och uppge platsnummer och registreringsnummer på den felparkerade bilen.

Närservice:

Fastigheten har 5-10 minuters gångavstånd till centrum med hela dess utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Centralstationen - 5 minuter Stortorget - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 15 minuter I nära anslutning till fastigheten finns busshållplatser med regelbundna avgångar. Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens  hemsida.
Hans Michelsengatan 2 B

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Rådmansgatan 10

20123 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler från Vasakronan