Centrum
| UMEÅ

Favorit Dela

Götgatan 1

Fin butiksyta i Saga gallerian.

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    52 m²

  • Hyra:
Mindre butiksyta mitt i charmiga Saga gallerian lämplig för ex skönhetssalong eller butik. Öppen butiksyta med stora glaspartier samt litet personalutrymme med pentry och wc. Saga gallerian har ett utmärkt cityläge längst med Götgatan/Skolgatan och inom absolut närhet finns Renmarkstorget, butiker, restauranger, parkeringshus samt goda buss- och tågförbindelser. Platsen kan hyras som den är eller anpassar vi den efter era behov och önskemål.
  • Total yta

    52 m2


Utförande

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Saga gallerian ligger med toppenläge mitt i centrala Umeå med närhet till bra kommunikationer och all övrig service som centrum erbjuder.

Närservice:

Gångavstånd till all service i centrala Umeå såsom butiker, restauranger, hotell och andra serviceinrättningar.

Kommunikationer:

Endast några minuter från Vasaplan där alla stadsbussar passerar. 5 minuters promenad till centrala tågstationen samt busstationen dit alla regionbussar kommer. Med bil tar det endast 10 minuter att ta sig till Umeå flygplats.


Övrig information

Övrigt:

Den personliga gallerian som ligger i centrala Umeå där du finner en spännande butiksmix med restaurang, hantverk, lokalproducerade delikatesser ullprodukter, leksaker, spel och hemelektronik. I alla butikerna möts du av engagerade och hjälpsamma butiksinnehavare som gör allt för att du ska få ett personligt och trevligt bemötande. https://www.sagagallerian.se.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Maria Kolterud

Maria Kolterud

Maria.Kolterud@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 59

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Storgatan 38B
90326 UMEÅ
dios.se
Götgatan 1

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör