Götgatan 1

Centrum , UMEÅ
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

52 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Fin butiksyta i Saga gallerian

Mindre butiksyta mitt i charmiga Saga gallerian lämplig för ex skönhetssalong eller butik. Öppen butiksyta med stora glaspartier samt litet personalutrymme med pentry och wc. Saga gallerian har ett utmärkt cityläge längst med Götgatan/Skolgatan och inom absolut närhet finns Renmarkstorget, butiker, restauranger, parkeringshus samt goda buss- och tågförbindelser. Platsen kan hyras som den är eller anpassar vi den efter era behov och önskemål.

Övrig information

Övrigt:

Den personliga gallerian som ligger i centrala Umeå där du finner en spännande butiksmix med restaurang, hantverk, lokalproducerade delikatesser ullprodukter, leksaker, spel och hemelektronik. I alla butikerna möts du av engagerade och hjälpsamma butiksinnehavare som gör allt för att du ska få ett personligt och trevligt bemötande. https://www.sagagallerian.se.

Ytor

  • Total yta:

    52 m2

Utförande

Våningsplan:

1

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Saga gallerian ligger med toppenläge mitt i centrala Umeå med närhet till bra kommunikationer och all övrig service som centrum erbjuder.

Närservice:

Gångavstånd till all service i centrala Umeå såsom butiker, restauranger, hotell och andra serviceinrättningar.

Kommunikationer

Endast några minuter från Vasaplan där alla stadsbussar passerar. 5 minuters promenad till centrala tågstationen samt busstationen dit alla regionbussar kommer. Med bil tar det endast 10 minuter att ta sig till Umeå flygplats.
Götgatan 1

Om Diös Fastigheter AB

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett fastighetsvärde om 24,5 mdkr, ett bestånd om 329 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 455 tkvm, är visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Diös Fastigheter AB

Storgatan 38B

90326 UMEÅ

www.dios.se

Fler från Diös Fastigheter AB