Centrum
| Umeå

Favorit Dela

Storgatan 115

Trevlig kontorslokal med utmärkt läge nära Universitetet och NUS.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    168 m²

  • Hyra:
Ljust och trivsamt kontor med kort promenadavstånd till Universitetet, NUS och Östra Station. Lokalen disponerar egen entré, flera kontorsrum, mötesrum, umgängesytor samt pentry och wc. Lokalen kan tas över som den är eller anpassas efter era behov och önskemål. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta oss vid frågor!
  • Total yta

    168 m2


Utförande

Våningsplan:

4


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger bra till med närhet till älven, strandpromenanden, Universitetet, NUS och Östra Station. Inom absolut närhet finns några restauranger och på gång- och cykelavstånd nås centrums utbud med allt vad de innebär när det gäller service, shopping och restauranger. Utanför lokalen finns också bra kommunikationer med buss.

Närservice:

Viss service erbjuds i närheten och önskas fullt utbud av service, shopping och restauranger är Umeå City inte långt bort.

Kommunikationer:

Lokaltrafiken trafikerar i direkt anslutning till lokalen och inom kort promenadavstånd finns Östra Station.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Maria Kolterud

Maria Kolterud

Maria.Kolterud@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 59

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Storgatan 38B
90326 UMEÅ
dios.se
Storgatan 115

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör