Östermalm
| Stockholm

Favorit Dela

Strandvägen 7

7A erbjuder flexibla kontorslösningar med fullservice och konferensmöjligheter i Stockholms mest attraktiva affärsområden mitt i city.

  • Kategori:

    Kontor, Kontorshotell/Coworking

  • Storlek:

    48 m²

  • Hyra:
Nu finns möjligheten att hyra ett kontor om 48 kvm med klassisk interiör och bevarade orginaldetaljer i en av Stockholms bäst bevarade Jugendfastigheter. Kontorets fantastiska balkong med utsikt över skärgårdsbåtarna i Nybroviken gör det svårt att inte trivas här. Givetvis ingår även fullservice som förenklar vardagen och skapar en attraktiv arbetsplats för ditt företag. Utöver kontorsytan får du och dina medarbetare tillgång till samtliga kontorstjänster, dygnet runt access, bokningsbara mötesrum, telefonhytter och gemensamma utrymmen. Som hyresgäst har du även fri tillgång till samtliga lounger och aktiviteter på alla våra fyra anläggningar i Stockholm city. Hos oss är även din hund välkommen. Med personlig service och kontor i alla tänkbara storlekar skapar vi miljöer där ditt företag kan känna sig som hemma. Välkommen till 7A!
  • Total yta

    48 m2

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, skatt, el


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Kör du bil till jobbet finns privat P-plats att hyra i närheten av kontoret och på gångavstånd finns även gott om besöksparkeringar.

Närservice:

I närområdet hittar du några av Östermalms bästa restauranger och caféer samt trevliga butiker och den ikoniska saluhallen. Med en kort promenad tar du dig till Djurgårdens lugna oas som är älskad av både stockholmare och turister. Strosa längs med Nybroviken och njut av omgivningarna eller gå Strandvägen motsatt håll och ta en lunchpaus i Berzeli Park eller Kungsträdgården. I närheten av kontoret hittar du även NK-varuhuset med saluhallen och sina exklusiva butiker.

Kommunikationer:

7A Strandvägen ligger i närheten av såväl Östermalms tunnelbanestation som knutpunkten för ett flertal stadsbussar vid Nybroplan. Här stannar även spårvagnen som avgår från T-Centralen och trafikerar Strandvägen ända bort mot Djurgården. Under sommarhalvåret kastar skärgårdsbåtarna loss från Nybrokajen som tar dig ut till Stockholms skärgård.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ida Tengman

Försäljningschef

Ida Tengman

office@7a.se

08-5 VISA NR 08-586 107 45

Marknadsförs av 7A Sevena AB
Strandvägen 7
11456 Stockholm
7a.se
Strandvägen 7

Om 7A Sevena AB

7A erbjuder flexibla kontorslösningar med fullservice och konferensmöjligheter i Stockholms mest attraktiva affärsområden mitt i city. Hos oss får ditt företag förutsättningar att växa – oavsett var i utvecklingen ni befinner er. Med personlig service och kontor i alla tänkbara storlekar skapar vi miljöer där ditt företag kan känna sig som hemma. Slå dig ner i våra personligt inredda lounger, hyr en egen arbetsplats eller hitta ditt nya kontor från några enstaka till tusentals kvadratmeter. Som hyresgäst hos oss får du tillgång till alla våra fyra anläggningar med lounger och bokningsbara mötesrum i Stockholm city. Vår flexibilitet gör det dessutom alltid möjligt att byta till större lokaler eller skala ner kontorsytan om behoven förändras. Vi hjälper dig att hitta din plats.

Fler annonser från denna annonsör