Fosie
| Malmö

Favorit Dela

Slipstensgatan 6

Lokal om 2 200 kvm med lager, kontor, omklädningsrum, stor matsal och stora inhägnade markytor. Ledig juli 2021.

  • Kategori:

    Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    2 200 m²

  • Hyra:
Bra fastighet med totalt 7 000 kvm mark som är inhägnad och till större delen hårdgjord. Total lokalyta om 2 200 kvm fördelat på 1 340 kvm lager och 860 kvm kontor. Stora omklädningsrum, stor matsal och flertalet enskilda kontor. Perfekt för entreprenadföretag eller liknande! Ledig från 2021-07-01.
  • Total yta

    2200 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fosie industriby är det största verksamhetsområdet i Malmö med drygt 300 företag för handel och industri. Området är beläget sydost om Malmö och började utvecklas i början av 1970-talet. De anslutande industriområdena Elisedal, Jägersro och Fredriksberg brukar även räknas till Fosie. Närheten till Yttre Ringvägen gör resandet smidigt, både till Köpenhamn och mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde. På Jägersro Center finns service såsom bank, systembolag, livsmedel mm samt ett större utbud av restauranger.

Närservice:

På Jägersro Center finns service som bank, systembolag, livsmedel mm samt ett större utbud av restauranger.

Kommunikationer:

Lokalen ligger på ett bra läge mellan Inre och Yttre Ringvägen vilket ger smidig tillgänglighet, både till centrala Malmö, mot Lund, Köpenhamn och Kristianstad. Smidig pendling med bil eftersom lokalen har tillhörande parkeringsplatser. I närheten finns även busshållplatser.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Richard Wihlborg

Richard Wihlborg

richard.wihlborg@relier.se

0763 VISA NR 0763-037900

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
Gråbrödersgatan 2
21121 Malmö
relier.se
Slipstensgatan 6

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Fler annonser från denna annonsör