UMEÅ

Favorit Dela

Gräddvägen 15B

Stor och luftig lager lokal med högport.

  • Kategori:

    Butik, Lager/Logistik

  • Storlek:

    568 m²

  • Hyra:
Rymlig lager/butikslokal om ca 568 kvm, lämplig för såväl handel som gör lagerhantering. Här finns högport med goda inlastningsmöjligheter och generös takhöjd. Ljusa kontors- och personalutrymmen. Lokalen har fint skyltläge och stora parkeringsytor mot Gräddvägen. Välkommen att höra av er till Niklas Brander för ytterligare information och visning.
  • Total yta

    568 m2


Utförande

Planlösning:

Öppen planlösning med högport och rymliga kontors- och personalutrymmen.


Omgivning

Omgivning/natur:

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Porsche center, Stora Coop och XXL sport.

Närservice:

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Kommunikationer:

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Niklas Brander

Niklas Brander

niklas.brander@np3fastigheter.se

090- VISA NR 090-695 34 75

Marknadsförs av NP3 Fastigheter
np3fastigheter.se
Gräddvägen 15B