Stationsgatan 21 – 29 Uppsala

Centrala Uppsala , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

101 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik

Flexibel lokal för butiksverksamhet eller showroom - 101 ljusa kvadrat med stora skyltfönster i Juvelen precis intill Uppsala Resecentrum.

I ett svårslaget läge precis intill Uppsala Resecentrum, som är navet för stadens kollektivtrafik, finns nu denna fantastiska lokal ledig. Ytorna är flexibla och går att hyra som butik eller showroom. Här i den skimrande fastigheten Juvelen får ni tillgång till ljusa, hållbara och moderna 101 kvadratmeter. De enorma skyltfönstren tillsammans med en väl tilltagen takhöjd förmedlar otrolig rymd och öppenhet.  Fastigheten och området - nära till allt i en fastighet med oslagbart läge Det fördelaktiga läget gör det enkelt för både er och förbipasserande kunder att ta sig hit. Här får ni nära till allt. Tåg och bussar precis runt knuten och i grannen Uppsala Resecentrum, finns restauranger, mataffär och övrig service. Dessutom har ni Uppsala Konsert & Kongress och Stora torget på bara några minuters promenadavstånd. Direkt utanför finns trappor och torg för en kaffe eller lunch i solen. För anställda som kommer med cykel finns cykelparkering och dusch i huset. För de som tar bilen är det smidigt att ställa den i Centrumgaraget bara ett stenkast bort. Under våren 2022 öppnar restaurang The Kitchen Club i samma fastighet för en ännu smidigare arbetsvardag och möjlighet för lunch med kollegorna.

Ytor

  • Total yta:

    101 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

15060

Byggår:

2016

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering Parkeringsmöjligheter finns i grannfastigheten med adress Stationsgatan 40 vilket är närmaste garage för besökare.

Närservice:

Uppsala Entré - Den korta promenaden till Uppsala Resecentrum kan knappt ens räknas i minuter. Ytterligare en liten bit bort hittar du Uppsala Konsert & Kongress och Stora torget. I Uppsala Entré finns all tänkbar närservice – apotek, mataffär, restauranger och butiker. Och utbudet kommer bara att öka.

Kommunikationer

Tågen och bussarna startar utanför knuten och med SL-pendeln tar du dig till Arlanda på under 20 minuter. I Juvelen finns dessutom gott om plats för cyklar, och du som behöver bil kan parkera i Centralgaraget ett stenkast bort
Stationsgatan 21 – 29 Uppsala

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 1050

751 40 Uppsala

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan