Råbyholm
| Lund

Favorit Dela

Sydöstra vägen

Hasslanda – Framtidens lager och logistik.

 • Kategori:

  Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  100 000 m²

 • Hyra:
Hasslanda - framtidens lager och logistik. På egen mark och i samarbete med intilliggande fastighetsägare har Midroc tagit fram en detaljplan som är flexibel och möjliggör en varierad användning. Planen vann lagkraft vid årsskiftet 2019/2020. Det finns generösa byggrätter med takhöjder upp till 12 meter, för bland annat lager, logistik, industri, handel, produktion och kontor. Läget är exceptionellt bra då det ligger precis vid södra Lunds avfart vid E22 och möjligges bra skyltläge samtidigt som man har naturen nära på. Inom området kommer det att anläggas en park. Hasslanda är beläget i östra Lund. Med sitt omedelbara läge intill E22 och nya Råby trafikplats, är området väl exponerat och mycket lättillgängligt för både besökande och transporter. I direkt anslutning till området finns hållplats för flera busslinjer i regiontrafik. Strax intill ligger World Trade Center Lund, med tillgång till restaurang, konferens och hotell. Öster om området, längs Sydöstra vägen mot bl a Dalby, ligger Lunds största befintliga verksamhetsområde – Gastelyckan, med ett stort och varierat utbud av verksamheter.
 • Total yta

  100000 m2


Omgivning

Företag i närheten:

World Trade Center, Consafe Logistics, Logevo, Cognizant, Exceed, Qronos, Tetra Pak mfl

Parkeringsmöjligheter/garage:

P-hus kommer att byggas i området samt parkeringsplatser.

Närservice:

Strax intill ligger World Trade Center Lund, med tillgång till restaurang, konferens och hotell.

Kommunikationer:

Till området finns mycket goda kommunikationsmöjligheter, framförallt genom närheten till avfarten från E22:an men också via bussförbindelser i form av stadsbuss, regionsbussar samt flygbuss. Området ligger i direkt anslutning till framtida kommande stationsläge. I direkt anslutning till området finns hållplats för flera busslinjer i regiontrafik.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sandra von Lüders

Uthyrningsansvarig

Sandra von Lüders

sandra.von-luders@midroc.se

+461 VISA NR +46104707409

+467 VISA NR +46704453509

Marknadsförs av Midroc Properties AB
Jungmansgatan 12
21119 Malmö
midroc.se
Sydöstra vägen

Om Midroc Properties AB

Midroc Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Projektportföljen omfattar idag 1 100 000 kvm byggrätter med en projektvolym på ca 37 miljarder kronor. Fokus är inriktat på södra Sverige och huvudkontoret finns i Malmö. Läs mer på www.midrocproperties.se Midroc Properties ingår i Midroc Europe som utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor och sysselsatte 4 000 medarbetare.

Fler annonser från denna annonsör