Centrum
| Malmö

Favorit Dela

Drottninggatan 34

Med sina 981 kvm breder detta ljusa kontor ut sig. Lokalen är fördelad på två plan med tillgång till egen interntrappa. På plan ett finns pentry,...

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    981 m²

  • Hyra:
Med sina 981 kvm breder detta ljusa kontor ut sig. Lokalen är fördelad på två plan med tillgång till egen interntrappa. På plan ett finns pentry, mötesrum och loungeytor samt en del arbetsplatser. Plan två - med utsikt över kanalen - rymmer ca 50 arbetsplatser. Här har vi möjlighet att anpassa lokalen och renovera efter era önskemål och behov. Fastigheten ligger på Drottninggatan i centrala Malmö med utsikit över kanalen och Kaptensbron. Och trots sina snart 100 årerbjuder den både modern teknik, ventilation och kyla. Parkering finns i anslutning till fastigheten och det är gångavstånd till både tåg- och busskommunikation.
  • Total yta

    981 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sparven 15


Omgivning

Närservice:

Närheten till centrala Malmö och all tänkbar service finns på promenadavstånd. Fastigheten ligger bara ett stenkast från Gågatan med ett stort urval av restauranger, apotek, butiker med mera.

Kommunikationer:

Med bara ett par minuters promenad når du Gustav Adolfs torg där all busstrafik finns. Närmsta citytunnelstation är Triangeln, fem minuters promenad från fastigheten. Vi kan erbjuda både garage- och parkeringsmöjligheter i närheten av fastigheten.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Annika Nordström

Annika Nordström

annika.nordstrom@wihlborgs.se

040- VISA NR 040-690 57 73

Micha Nadel

Micha Nadel

micha.nadel@wihlborgs.se

040- VISA NR 040-690 57 64

Marknadsförs av Wihlborgs Fastigheter AB
Box 97, Stora Varvsgatan 11A
20120 MALMÖ
wihlborgs.se
Drottninggatan 34