Norrviken
| Sollentuna

Favorit Dela

Sjöängsvägen 17

Ta chansen! Eftertraktad lokal i natursköna Norrviken.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    109 m²

  • Hyra:
Vår fastighet i Norrvikens Företagspark ligger naturskönt mitt emellan Stockholm och Arlanda. Vatten och grönska ligger helt nära, och dina grannar är en spännande blandning av företag och entreprenörer med högt kunskapsinnehåll. Här är det lätt att fokusera, samtidigt som läget är mycket strategiskt mellan Stockholm och Arlanda. Fastigheten är modern med goda ljusinsläpp och flexibel planlösning. Vi kan därför skräddarsy ytor som passar ditt företag exakt. All teknik som ventilation, hissar och el är mycket modern och effektiv.
  • Total yta

    109 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger längs Norrvikenleden och i omgivningen finns det bostäder och grönområden. Några hundra meter från fastigheten finns Norrviken pendelstation.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra separat.

Närservice:

Vid Norrvikens pendelstation finns Ica Nära lunchrestaurang och välbesökt köttbutik. Nära Norrviken ligger Stinsen och Sollentuna Centrum där all tänkbar service finns.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger fem minuters promenad från Norrviken pendeltågsstation. Det tar cirka tjugo minuter från Norrviken till Stockholm C med pendeltåg. Arlanda flygplats nås inom 15 minuter med pendeltåget. E4/E20 finns i nära anslutning.

Skyltläge:

Mycket god exponering mot Norrviksleden.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Nicole Ferreira Sjöström

Förvaltningsansvarig

Nicole Ferreira Sjöström

nicole.ferreira@profi.se

0739 VISA NR 0739336183

Marknadsförs av Profi Fastigheter
Lästmakargatan 20
11144 Stockholm
profi.se
Sjöängsvägen 17

Om Profi Fastigheter

Profi Fastigheter driver aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter med fokus på Storstockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 500 000 kvm kommersiella lokaler. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.

Fler annonser från denna annonsör