Birger Jarlsgatan 12

Östermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

160 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Månadshyra 87 600 kr exkl. moms & fastighetsskatt. Erbjudande: Möjlighet till korttidskontrakt minst 1 år.

Vacker vindsvåning med två små balkonger ut mot Birger Jarlsgatan.

Ytor

  • Total yta:

    160 m2

Utförande

Byggår:

1896

Renoveringsår:

1998

Våningsplan:

5

Planlösning:

Kontorslokal med ett flertal arbetsrum.

Dokument

Omgivning

Närservice:

Mycket centralt läge strax intill Stureplan och Norrmalmstorg och endast ett stenkast från Nybroviken. All tänkbar service finns utanför porten såsom restauranger, butiker och gym. Gröna Humlegårdsparken endast några minuter bort för en lugn lunchpromenad.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med tunnelbanestation Östermalmstorg någon minut bort samt ett flertal innerstadsbussar i närheten.
Birger Jarlsgatan 12

Om Olov Lindgren AB

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag, som grundades 1938 och äger i dag 113 fastigheter i Stockholm, bestående av både bostäder och kommersiella lokaler. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Olov Lindgrens fyra kärnvärden är engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerade medarbetare. Välkommen!

Olov Lindgren AB

Box 45079

104 30 STOCKHOLM

www.olovlindgren.se

Fler annonser från Olov Lindgren AB