Inom Vallgraven
| Göteborg

Favorit Dela

Korsgatan 20

Möjlighet till kort, mer flexibel hyreslängd. Nu kan vi erbjuda en trevlig och fräsch kontorslokal i bästa cityläge. Tillträde genast.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    67 m²

  • Hyra:
Nu kan vi erbjuda ett företag att överta denna trevliga och yteffektiva kontorslokal, med bästa cityläge. Möjlighet finns att hyra lokalen, både med kort, mer flexibel hyreslängd, eller ta över hyresavtalet från nuvarande hyresgäst, med aktuella hyresvillkor. Här är nära till all tänkbar service och kommunikationer. Lokalen har ett riktigt kök och dusch/tvättmaskin. Lokalen har enkel teknisk standard, med självdragsventilation, men erbjuder generös takhöjd, som ger härlig rymd och stora fönster. Önskvärt med snabbt tillträde!
  • Total yta

    67 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Göteborg Inom Vallgraven 21:3

Våningsplan:

2


Teknisk information

Takhöjd:

3 m


Omgivning

Omgivning/natur:

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Här finns några av Göteborgs äldsta och mest påkostade stenhus som byggdes åt rika köpmän under 1600- och 1700-talet. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Ansvarig mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Korsgatan 20

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör