Bredgränd 4

Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

465 m²

Hyra

2 622 kr/m²/år. Hyran utgör en kallhyra. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
Nyrenoverade och fräscha kontorsytor mitt i centrala Uppsala! Rymliga ytor med flertalet kontor i varierande storlek och två större konferensrum. Gemensamma utrymmen i matsal och kök med utgång till terrass i mycket fint läge med slående utsikt mitt i city. Genomgående renoverade golv, väggar och modern utrustning i såväl kök som i toaletter och duschutrymme. I lokalen finns plats för dryga 30 kontorsplatser och möjlighet för att hyra del av lokalen finns. Läget mitt i city ger dig direkt närhet till service på gågatan och omkringliggande kvarter. Årummet ligger bara några meter bort där du kan njuta av caféer, restauranger och ett rikligt utbud av sittplatser/ solsängar invid ån. Tack vare det centrala läget finns goda kommunikationer i form av buss, tåg och fina cykelvägar som tar dig varhelst du vill. Huset är modernt rustad och hiss finns från markplan.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 465 465 2 622

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2622

Hyresinformation:

Hyran utgör en kallhyra. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Utförande

Planlösning:

Rymliga ytor med flertalet kontor i varierande storlek och två större konferensrum. Gemensamma ytor i matsal och kök med utgång till terrass i mycket fint läge med slående utsikt mitt i city. Genomgående renoverade golv, väggar och modern utrustning i såväl kök som i toaletter och duschutrymme. I lokalen finns plats för dryga 30 kontorsplatser och möjlighet för att hyra del av lokalen finns och då dela på gemesamma utrymmen. Läget mitt i city ger dig direkt närhet till service på gågatan och omkringliggande kvarter. Årummet ligger bara några meter bort där du kan njuta av caféer, restauranger och ett rikligt utbud av sittplatser/ solsängar invid ån. Tack vare det centrala läget finns goda kommunikationer i form av buss, tåg och fina cykelvägar som tar dig varhelst du vill. Huset är modernt rustad och hiss finns från markplan.

Omgivning

Omgivning/natur:

Det nära avståndet till årummet och Stadsparken ger dig direkt närhet till sköna luncher eller fikapauser. Restauranger och cafeér ligger tätt jäms med ån som har blivit Uppsalas hetaste flanörstråk med gott om sittplatser och solhyllor.

Företag i närheten:

Det centrala läget erbjuder ett generöst utbud av diverse butiker, restauranger och caféer mm

Kommunikationer

Läget mitt i city ger dig goda kommunikationsmöjligheter med direkt närhet till stora torget som trafikeras av Uppsala buss samt nära Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer. Det finns även goda gång- och cykelvägar i centrum som leder dig runt hela Uppsala.
Bredgränd 4