Furunäset Företagsby
| Piteå

Favorit Dela

Furunäsvägen 100

Friskvårdslokaler lämpliga för träningsverksamheter, som gemensamma tränings- och klubblokaler eller annan lämplig verksamhet.

  • Kategori:

    Övrigt

  • Storlek:

    770 m²

  • Hyra:
Lokalen ligger på källarplan i huset Valvet på Furunäset Företagsby och de totala ytorna för träningssalarna och övriga ytor är 770m2. Lokalerna har använts för friskvård i närtid och är i gott skick och utrustade med de funktionaliteter som krävs för att bedriva träningsverksamhet; speglar på väggarna i träningssalarna, omklädningsrum med omklädningsskåp osv. I samma hus på plan 3 finns ett gym samt sjukgymnastik. Träningsredskap och övrig inredning som finns på bilderna ingår ej i lokalhyran.
  • Total yta

    770 m2

Service och bekvämligheter


Utförande

Planlösning:

Lokalens består av tre stora salar anpassade för träningsaktiviteter. Utöver dem finns två större omklädningsrum för herrar respektive damer, toaletter, lekrum och en korridor försedd med dämpande golvmaterial.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.

Företag i närheten:

Step In, Nordea, Borggårdens Matsalar, Swedbank, Norconsult, Sigma, YouCall, Furunäset Hotell, ReVisionären, Glashyttan & Hing Organics.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering på hela området och möjlighet att teckna avtal för motorvärmare.

Närservice:

Gym, hotell, restaurang, konferenslokaler, café och försäljning av vissa hantverk finns på området.

Kommunikationer:

Du kan transportera dig med buss till Furunäset Företagsby. Det finns även fina cykel- och gångvägar. Båthamn finns för möjlighet med av- och påstigning.

Skyltläge:

I trapphus och på fasad i samråd med hyresvärden.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johannes Lidström

Marknadschef

Johannes Lidström

johannes.lidstrom@pnf.se

0911 VISA NR 0911 933 91

Jenny Bergman

Marknadskoordinator

Jenny Bergman

jenny.bergman@pnf.se

0911 VISA NR 0911 933 99

Marknadsförs av Piteå Näringsfastigheter AB
Belonasvängen 2B
94152 Piteå
pnf.se
Furunäsvägen 100