Furunäset Företagsby
| Piteå

Favorit Dela

Furunäsvägen 105

Kontorsrum för 1-2 personer.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Hyra:

  Kontakta oss för mer information om hyran

 • Storlek:

  19 m²

På entréplan i huset Visionären på Furunäset Företagsby hittar du detta kontorsrum i en kontorskorridor. Trevligt kontor där gemensamma ytor såsom lunchrum delas med övriga hyresgäster i korridoren. I huset finns hiss, bokningsbart konferensrum och relaxavdelning med bastu.
 • Total yta

  19 m2

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Munksund 29:187

Våningsplan:

1 av 3

Planlösning:

Kontoret ligger i korridor med kontor på båda sidor. Öppet rum, glaspartier i dörr mot korridor och fönster i söderläge med automatstyrd markis.


Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

På Furunäset Företagsby finns ett stort antal företag inom en rad olika verksamheter där möjligheterna till samverkan är stor. Det är en dynamisk företagsby som ständigt är under utveckling. Fri parkering är en av bekvämligheterna på området och service finns i form av hotell, restaurang, konferenslokaler. Likaså finns friskvård såsom massör, gym med instruktörsledda träningspass och fina promenad- eller joggingstigar. Ett av promenadstråken går längs vattenbrynet. Flera parkområden är anlagda och grönskan är väl utbredd under sommartid. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående kan sättas i fokus.

Företag i närheten:

I samma byggnad hyr bland andra Actas Konsult, Netsolutions, Indicate, Zeppelin Sverige och Pitemassören. På området finns bland andra Nordea, Swedbank, ReVisionären, PnF, StepIn, Norconsult, YouCall och Furuvalvet Kontorshotell.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering på hela området och en parkering finns direkt utanför entrén. Möjlighet att teckna avtal för motorvärmare under vintertid och plats i carport.

Närservice:

Gym, hotell, restaurang, konferenslokaler, café och försäljning av vissa hantverk finns på området.

Kommunikationer:

Du kan transportera dig med buss till Furunäset Företagsby. Det finns även fina cykel- och gångvägar. Båthamn finns för möjlighet med av- och påstigning.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johannes Lidström

Marknadschef

Johannes Lidström

johannes.lidstrom@pnf.se

0911 VISA NR 0911 933 91

Jenny Bergman

Marknadskoordinator

Jenny Bergman

jenny.bergman@pnf.se

0911 VISA NR 0911 933 99

Marknadsförs av Piteå Näringsfastigheter AB
Belonasvängen 2B
94152 Piteå
pnf.se
Furunäsvägen 105