Nordenskiöldsgatan 11 A

SPACES EPIC , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 - 3 172 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Vi erbjuder arbetsplatsalternativ som är helt skräddarsydda för dina behov i MALMÖ, Epic

Med spektakulär utsikt över staden från sjätte våningens takterrass, är det inte konstigt att Spaces Malmö, Epic skapar vågor bland Sveriges yrkesverksamma. Oavsett om ditt arbetsutrymme ligger åt kajsidan eller gatusidan, drar du nytta av översvämningar av naturligt ljus och en inblick i landets livliga kultur. Omgiven av trendiga butiker och matställen samt fantastiska transportförbindelser (du är bara 200 meter från Malmö centralstation), kommer ditt företag säkert att trivas på den här platsen mitt i stadens centrum.

Anslut och håll dig produktiv tack vare höghastighetsinternet och vänlig personal, oavsett om du väljer ett privat kontor eller ett designat mötesrum. Dina kunder kan inte heller låta bli att bli imponerade av den här platsens slående atrium. Bottenvåningen har kaféer, en restaurang och ett rymligt gemensamt område – perfekt för brainstorming med likasinnade företagare. Det prestigefyllda Malmö universitet är granne med Spaces Malmö, Epic och en kort promenad tar dig till Slottsträdgården eller Malmö Museer, där du kan förbättra din naturhistoriska kunskap.

På MALMÖ, Epic kan vi stödja dig med:

  • Kontor: Ditt eget privata kontor med komplett service som är tillgängligt dygnet runt och ett flexibelt avtal som anpassar sig till ditt företag.
  • Coworking-medlemskap: Arbeta från tusentals coworkingplatser över hela världen, alla med ett flexibelt avtal och obegränsad tillgång under arbetstid.
  • Dedikerat skrivbord: Ditt eget privata skrivbord med skåp i ett delat kontor eller ett kontorsutrymme med öppen planlösning som du kan gå till dygnet runt, allt med ett flexibel avtal.
  • Konferensrum: Välj mellan tusentals konferensrum och evenemangsutrymmen på begäran, helt anpassningsbara till alla typer av evenemang och tidsbehov, och med alla de tjänster som du kan tänkas behöva.
  • Virtuellt kontor: Skapa det bästa intrycket du kan med en professionell företagsadress på en av våra kontorshotell och låt oss ta hand om dina samtal och din post.

Bara så du vet: Alla bilder som visas i denna lista är från Spaces-kontorshotell, men de kanske inte är från specifikt detta kontorshotell.

Alla priser som visas är startpriser och kan komma att ändras baserat på ditt slutliga val och de tjänster som ingår.

Hör av dig till oss

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 5 3 172

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Reception
Serverrum
Skyltläge
Telefonbås
WC

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Teknisk information

Hiss:

Ja

Nordenskiöldsgatan 11 A

Om Regus

Regus är världens största leverantör av flexibelt arbetsutrymme och kan tillgodose behoven hos både stora och små företag och från alla olika branscher. Oavsett dina förhållanden och var du är baserad finns det ett kontorshotell från Regus i närheten som erbjuder de produkter och tjänster som krävs för att få ditt företag att blomstra. Från historiska städer till moderna företagsparker och transportcenter – vi erbjuder fullständiga, flexibla arbetsplatser där du vill ha det. Vi har kontorshotell världen över, på 3000 platser i 900 städer i 120 länder, som erbjuder: • Fullt utrustade kontor • Ett brett utbud av mötes-, styrelse- och utbildningsrum • Videokommunikations-teknik • Tillfälliga affärslounger • IT, telekom och Wi-Fi • Möjligheter att nätverka

Regus

-

Fler annonser från Regus