Kalendegatan 26

MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 169 - 1 656 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Unikt kontor i centrala Malmö med direkt tillgång till parke

Flexibel kontorslokal om 1169 - 1656 kvm fördelat på ett plan. Lokalen har en blandad planlösning med kontorslandskap, enskilda kontor, mötes- och konferensrum och stort öppet kök med matlagningsmöjligheter. Via de dubbla ljusgårdarna ges direktaccess till fastighetens gemensamma takträdgårdar och parkeringshus. Lokalen har flera entréer med möjlighet att separera besökare och personal. Ytan är möjlig att anpassa efter era behov och önskemål både vad det gäller planlösning, storlek och materialval. Möblerad bild och ritning är en illustration med förslag på möblering och/eller ombyggnad. Varmt välkomna på visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 169 1 656

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

4 av 5

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Mitt i city ligger fastigheten Spinneriet, ett stenkast från gågatan samt med närhet till allmän service, caféer och restauranger. Fastigheten nås enkelt både med bil och via allmän kommunikation.

Närservice:

Tack vare fastighetens centrala läge finns ett stort utbud av butiker, service, hotell och restauranger i direkt anslutning till lokalen.

Kommunikationer

På fem minuters gångavstånd når ni Malmö Centralstation och inom två minuter station Gustaf Adolfs Torg och flygbuss från Studentgatan. Lätt access ut till större trafikleder.
Kalendegatan 26

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder