Furunäset Företagsby
| Piteå

Favorit Dela

Furunäsvägen 105

Nu finns möjligheten att få hyra en riktig kulturskatt på Furunäset Företagsby. Det så kallade Pepparkakshuset.

 • Kategori:

  Butik, Kontor, Övrigt

 • Hyra:

  Kontakta oss för mer information om hyran

 • Storlek:

  120 m²

Pepparkakshuset är villan som nyligen fått sig en uppfräschning invändigt med nya ytskikt, är nu tillgängligt för uthyrning i sin helhet. Huset består av två plan, varav bottenplanet inhyser kök, veranda och möjlighet till tre kontor. På övervåningen finns en toalett och ett större kontor. Perfekt för det mindre företaget eller till några egenföretagare som vill jobba i nära samarbete. En lokal som känns personlig! Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.
 • Total yta

  120 m2

Service och bekvämligheter


Ekonomi


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Munksund 29:187

Planlösning:

Lokalen är en fristående villa i 1,5 plan. På Entréplanet finns två ingångar varav en genom en mindre punschveranda, lämplig som kundentré och den andra som personalingång. Här finns även hall, kök med nya vitvaror och tre rum. På övre plan finns tvättstuga, badrum med dusch samt ett stort rum och garderober. I källarplan finns förvaringsmöjligheter.


Omgivning

Omgivning/natur:

På Furunäset Företagsby finns ett stort antal företag inom en rad olika verksamheter där möjligheterna till samverkan är stor. Det är en dynamisk företagsby som ständigt är under utveckling. Fri parkering är en av bekvämligheterna på området och service finns i form av hotell, restaurang och konferenslokaler.

Företag i närheten:

På området finns bland andra Nordea, Swedbank, ReVisionären, PnF, StepIn, Norconsult, YouCall och Furuvalvet Kontorshotell.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering på hela området och en egen parkering med plats för två bilar direkt utanför entrén. Möjlighet att teckna avtal för motorvärmare under vintertid.

Närservice:

Gym, hotell, restaurang, konferenslokaler, café och försäljning av vissa hantverk finns på området.

Kommunikationer:

Du kan transportera dig med buss till Furunäset Företagsby. Det finns även fina cykel- och gångvägar. Båthamn finns för möjlighet med av- och påstigning.

Skyltläge:

På områdesskylt och på fasaden i samråd med hyresvärden.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johannes Lidström

Marknadschef

Johannes Lidström

johannes.lidstrom@pnf.se

0911 VISA NR 0911 933 91

Jenny Bergman

Marknadskoordinator

Jenny Bergman

jenny.bergman@pnf.se

0911 VISA NR 0911 933 99

Marknadsförs av Piteå Näringsfastigheter AB
Belonasvängen 2B
94152 Piteå
pnf.se
Furunäsvägen 105