Kärrviolsvägen

Hedenstorp , Jönköping
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

1 147 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Kontor

Uppe på Hedenstorp i Jönköping finns det en nybyggd lokal med byggår 2019/2020

Uppe på Hedenstorp i Jönköping finns det en nybyggd lokal med byggår 2019/2020. Lokalen är idag uppdelad i två mindre lokaler med en skiljevägg som separerar lokalerna. Lokalen i mitten av fastigheten uppgår till 459kvm och lokalen till höger uppgår till 688kvm. Den totala ytan blir då 1147 kvm. Den mindre lokalen är uppdelad i 324 kvm lager och 135 kvm kontor och den större lokalen är uppdelad i ca 618 kvm lager och 70 kvm kontor. Varje lokal har en port anpassad för lastbilstransporter och till lokalerna finns parkering samt en elstyrd grind som öppnas via telefonsamtal. Ut över detta är alla utomhus ytor asfalterade, fiber finns i fastigheten och oljeavskiljare finns.
Hedenstorp har ett mycket bra läge med dess närhet till Jönköping citykärna samt påfart till riksväg 47 mellan Trollhättan-Oskarshamn och 40 som går mellan Göte-borg-Vimmerby. Det finns nu tillfälle för verksamheter att etablera sig i detta framväxande industriområde. Det finns bra kommunikationer med busslinje 132 och 27.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 205
Industri & verkstad 942

Bekvämligheter

Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Skyltläge
Verkstad
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Utförande

Byggår:

2020

Planlösning:

Lokalen är nybyggd år 2019/2020. Det finns två lokaler varav en uppgår till 459 kvm och den andra till 688 kvm. Möjlighet finns att montera ned en skiljevägg som avdelar de två lokalerna för att ha en större lokal. I kontoret finns det konferensrum, lunchrum, kontorsplatser, toaletter, omklädnings-rum, arkiv och tvättrum. I lagerdelen finns det port anpassad för lastbilstransporter. Fribärande takstol med 8 m frihöjd under takstol.

Teknisk information

Takhöjd:

8 m

Lokalen kan nås via:

Riksväg 40

Omgivning

Omgivning/natur:

Omgiven av industri

Företag i närheten:

Eldon, Theoflis, Gasolspecialisten, Globe group, Västersjön, John Deere

Parkeringsmöjligheter/garage:

Asfalterad parkering finns utanför lokalen

Närservice:

All tänkbar service finns i centrala Jönköping ca 5 minuter bort

Skyltläge:

Ut mot riksväg 40

Kommunikationer

Det finns bra kommunikationer med busslinje 132 och 27.
Kärrviolsvägen

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer. På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling och mäkleri av kommersiella fastigheter i Jönköpingsregionen. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Quadrent

Östra Storgatan 3

553 21 Jönköping

www.quadrent.se

Fler annonser från Quadrent