Djäknegatan 33

MALMÖ
Spara Dela
Spara Dela
Yta

917 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

Träningslokal i Malmö City

Hyresledig träningslokal om 917 kvm på markplan mitt i City. Lokalen erbjuder separata herr/dam omklädningsrum med dusch och WC, öppna ytor för träning och mindre utrymme för relax och förvaring. Allt på bästa läge, välkomna på visning!

Ytor

  • Total yta:

    917 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Mitt i city ligger fastigheten Spinneriet, ett stenkast från gågatan samt med närhet till allmän service, caféer och restauranger. Fastigheten nås enkelt både med bil och via allmän kommunikation.

Närservice:

Tack vare fastighetens centrala läge finns ett stort utbud av butiker, service, hotell och restauranger i direkt anslutning till lokalen.

Kommunikationer

På fem minuters gångavstånd når ni Malmö Centralstation och inom två minuter station Gustaf Adolfs Torg och flygbuss från Studentgatan. Lätt access ut till större trafikleder.
Djäknegatan 33

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

0

balder.se

Fler från Fastighets AB Balder