Hyllie Boulevard

Hyllie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

50 - 300 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Fyrtornet blir Sveriges högsta kontorshus i trä och framtidens främsta kontor för hållbara affärer

Kontorshuset Fyrtornet som byggs helt i trä, är den första av sju fastigheter i Embassy of Sharing, ett 55 000 kvadratmeter stort kvarter på strategiskt läge i Hyllie med fokus på innovation, mångfald och cirkulär ekonomi. Fyrtornet kommer bli Sveriges högsta kontorshus i trä precis intill Hyllie station. Tack vare klimatvänliga byggmaterial, energieffektivitet och fokus på hälsa och välmående blir fastigheten Miljöbyggnad Guld-certifierad. Interiören i trä ger god akustik, behagligt inomhusklimat och en känsla av att vara nära naturen. VÄLKOMNANDE BOTTENPLAN Vi tror på möten mellan människor. Flödet av människor bidrar till en kontinental och omfamnande atmosfär. På plan 2 finns direktaccess till grannbyggnaden Drivbänken och framtidens bibliotek. KONTOR Unika kontorslokaler där träet blir en naturlig del av interiören och skapar en behaglig och lugn atmosfär med noga utvalda materialval VINTERTRÄDGÅRD Växterna bidrar till både välbefinnande och hälsa genom att syresätta luften, binda koldioxid och bidra till en jämn luftfuktighet. Ett uterum med frisk luft – skönt för att vila, tänka och reflektera. TAKTERRASS Vi skapar en grönskande takterrass med vacker utsikt över Öresund som är perfekt för avkoppling, utekontor, kundmöten och afterwork. EN HÅLLBAR ARBETSPLATS Trästomme innebär minskat klimatavtryck, minimerat resursuttag och binder dessutom koldioxid. Integrerade solceller på fasaden generar energi till fastigheten. Såklart med högsta miljöcertifieringen Miljöbyggnad Guld. LÄGE Fyrtornet blir det första du ser när du anländer till Hyllie och gör fastigheten till ett minst sagt attraktivt och varumärkesstärkande läge. 17 GLOBALA MÅL Varje fastighet i Embassy of Sharing uppfyller ett eller flera hållbarhetsmål från Agenda 2030. ATT DELA GER OSS MER I Fyrtornet tänker vi cirkulärt och delningsekonomiskt. Det gör vi för att spara på resurserna och för att göra det enkelt för ditt företag att göra rätt. Här kan du hyra cykel, dela mötesrumsytor och andra funktioner.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 50 300

Utförande

Byggår:

2021

Våningsplan:

1

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Nära till E20 och E6. Parkeringingsgarage under kvarteret med bilpool och laddningsstationer.

Närservice:

Stort utbud i Hyllie med köpcentrum, restauranger, caféer Gym, badhus, idrottshall, vårdcentral, apotek, frisör, hotell, arena, mässhall, skolor.

Kommunikationer

Enkelt att pendla med frekventa tåg och bussar. Mittemot Hyllie tågstation. 6 min med tåg till Malmö C. Busshållplats för stads- och regionbussar i anslutning till fastigheten.
Hyllie Boulevard

Om Granitor Properties AB

Granitor Properties utvecklar och förvaltar kommersiella lokaler och bostäder. Projektportföljen omfattar idag 1 100 000 kvm byggrätter med en projektvolym på ca 33 miljarder kronor. Fokus är inriktat på Södra Sverige, Storstockholmsområdet och Uppsala. Läs mer på granitor.se/properties.   Granitor Properties ingår i Granitor Europe som utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2020 omsatte vi cirka 11 miljarder kronor och sysselsatte 4400 medarbetare.

Granitor Properties AB

Jungmansgatan 12

211 19 Malmö

www.granitor.se

Fler annonser från Granitor Properties AB