Amerikahuset / Barlastgatan 2

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

167 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nyrenoverat och modernt kontor med direktaccess till lugn innergård!

Vissa kontor ger en känsla av trivsamhet på bara några sekunder. Kanske är det fönstren i tre väderstreck eller den charmiga innergården som ger den trivsamma känslan ? Eller så är det kanske fastighetens pampiga uttryck och dess historia ? Det här kontoret har både egna kontorsrum och öppna ytor att erbjuda trots sin storlek under 170 kvm. Kontoret har en ljus och modern känsla där pentryt har placerats i mitten av lokalen. Ett mötesrum är beläget i direkt anslutning som även kan nyttjas som fikarum. Lättmöblerat kontor där ni kan flytta in direkt om ni har behov av snabbt tillträde.

Övrig information

Övrigt:

Anrika Amerikahuset är en av Göteborgs första monumentala byggnader, byggt 1919. Fastigheten är mycket vacker och ligger nära hamnen med utsikt över älven. En varsam renoveringen av Amerikahuset blev klar årsskiftet 1999-2000 och resulterade i att Castellum tilldelades pris för "bästa ombyggnad år 2000".

Ytor

  • Total yta:

    167 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Omgivning

Omgivning/natur:

Amerikahuset ligger centralt, med ett fantastiskt läge intill det glittrande vattnet och med en underbar utsikt över Göteborgs hamninlopp. Här finns gott om parkeringsmöjligheter och kommunala kommunikationer ca 400 m från den pampiga entrén.

Närservice:

Ta en kort promenad till Masthuggstorget, Järntorget eller Långgatorna som erbjuder ett stort utbud av mat från världens alla hörn. Här finns också bra utbud av all tänkbar service i form av butiker av olika slag, restauranger, livsmedelsbutiker mm.

Kommunikationer

Fastigheten i nära anslutning till leden. Det är mycket goda kommunikationer med spårvagn 3,9 och 11 från Masthuggstorget. En hållplats från Masthuggstorget eller ca 7 minuters promenad från Amerikahuset ligger Järntorget, en stor knutpunkt för både buss och spårvagnar som tar dig enkelt till alla stadsdelar i Göteborg.
Amerikahuset / Barlastgatan 2

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler från Castellum