Himmelstalund
| Norrköping

Favorit Dela

Kabelvägen 15

Hyr ett helt våningsplan med fönster i tre väderstreck belägen i Himmelstalund. Möjlighet att dela av ytan finns om så önskas.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    1 400 m²

  • Hyra:
Stor kontorslokal med mycket ljusinsläpp i tre väderstreck. Här finns parkering runt knuten och Himmelstalunds grönområde för en härlig lunchpromenad. Härifrån tar du dig lätt ut på E4:an utan att krångla dig in i centrum. Kontakta oss för mer information. PLANLÖSNING Kontoret har traditionella kontorsrum, vissa delar med högre takhöjd och stora fönster som lämpar sig bäst för öppen landskapssittning. Fönster i tre väderstreck. Möjligheten att dela av ytan finns om så önskas. Bildserien visar en före och efterbild med 3D. SERVICE Serviceutbudet i området är bra och det är nära Himmelstalunds grönområden med plats för rekreation och sport. KOMMUNIKATIONER Fastigheten ligger i anslutning till trafikplats Bråvalla som är Norrköpings nya avfart från E4:an. Goda kommunikationer i området. PARKERING Det finns parkering i anslutning till fastigheten.
  • Total yta

    1400 m2


Utförande

Våningsplan:

2


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Veronika Björling

Veronika Björling

veronika.bjorling@klovern.se

010- VISA NR 010-482 76 05

Marknadsförs av Klövern AB
klovern.se
Kabelvägen 15

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och och engagemang. Genom lokalt baserad personal säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör