Kabelvägen 15

Himmelstalund , Norrköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 400 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Hyr ett helt våningsplan med fönster i tre väderstreck belägen i Himmelstalund. Möjlighet att dela av ytan finns om så önskas.

Stor kontorslokal med mycket ljusinsläpp i tre väderstreck. Här finns parkering runt knuten och Himmelstalunds grönområde för en härlig lunchpromenad. Härifrån tar du dig lätt ut på E4:an utan att krångla dig in i centrum. Kontakta oss för mer information. PLANLÖSNING Kontoret har traditionella kontorsrum, vissa delar med högre takhöjd och stora fönster som lämpar sig bäst för öppen landskapssittning. Fönster i tre väderstreck. Möjligheten att dela av ytan finns om så önskas. Bildserien visar en före och efterbild med 3D. SERVICE Serviceutbudet i området är bra och det är nära Himmelstalunds grönområden med plats för rekreation och sport. KOMMUNIKATIONER Fastigheten ligger i anslutning till trafikplats Bråvalla som är Norrköpings nya avfart från E4:an. Goda kommunikationer i området. PARKERING Det finns parkering i anslutning till fastigheten.

Ytor

  • Total yta:

    1400 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Kabelvägen 15

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och och engagemang. Genom lokalt baserad personal säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Klövern AB

www.klovern.se

Fler annonser från Klövern AB