Björkgatan 67B

UPPSALA
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

230 - 585 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal i centrumnära läge

Effektiv kontorlokal i främre Boländerna med en fördelning av öppet landskap och kontorsrum. Smidigt läge för kommunikationer oavsett om du väljer att ta buss, bil eller varför inte cykel. Här promenerar du även snabbt ned till Resecentrum och citykärnan. I Boländerna finns flera gym, restauranger och närhet till Boländernas handelsområde med all önskvärd service.

Övrig information

Övrigt:

Belägen i Främre Boländerna, nära busshållplats linje 10 och med promenadavstånd till Resecentrum. Parkering finns intill fastigheten samt fikaplatser i soligt läge.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 230 585

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Fördelning av kontorsrum, öppet landskap, mötesrum och pentryytor.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i främre Boländerna och har ett mycket bra läge med snabb access till Uppsala Resecentrum, centrumkärnan och Bolandsparken. I närområdet ligger flertalet lunchrestauranger, gym, padelanläggning, frisör och hunddagis.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering för personal samt besöksparkering.

Kommunikationer

Endast 5 minuters promenad till Resecentrum. Mycket fina cykelbanor och bussförbindelse intill fastigheten (linje 10 ). Biltillgängligt läge.
Björkgatan 67B

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från Castellum