Kista
| KISTA

Favorit Dela

Torshamnsgatan 27

A:place - kontor med hemmakänsla för dagens, och morgondagens framtida generationer, beläget högst upp i fastigheten med fantastisk utsikt!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    5 200 m²

  • Hyra:
Hur vi tycker om att arbeta skiljer sig mycket från person till person. Samtidigt ställer vi allt högre krav på våra arbetsplatser. Det ska inte bara kännas modernt och tillgängligt utan också inspirerande och hemtrevligt. På ett centralt läge i Kista skapar vi just en sådan arbetsplats. En arbetsplats som är mer än ett vanligt kontor och som vi kallar för A:place. A:place är utvecklad för att alla ska kunna arbeta precis som de själva föredrar, om det så är i sorlet i den hemtrevliga loungen eller om du föredrar att sitta i en tyst zon för mer ostört arbete.
  • Total yta

    5200 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Borgarfjord 5


Omgivning

Omgivning/natur:

Kista i Stockholm - ett utmärkt läge Kista som helhet bara kommer att bli en alltmer attraktiv plats i Stockholm. Utöver den redan urbana och internationella atmosfären kommer fler och fler att också bo och leva här - inte bara arbeta, forska och studera. Vår fastighet kommer i detta sammanhang också att få en alltmer central plats. Redan idag ett bra läge med Kistamässan och Victoria Tower på andra sidan gatan. Närhet till kollektivtrafik samt en kort promenad ner till centrum. Inom en nära framtid också granne med nya bostadskvarter och ett stenkast från tvärbanans nya station. KISTA SCIENCE CITY - Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv, akademi och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfte att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Närservice:

Kista Galleria erbjuder all service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta gallerior. Allt från shopping, restauranger, bio och olika nöjesaktiviteter finns här. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl är etablerade här. Allt på bara några minuters gångavstånd från Torshamnsgatan 27.

Kommunikationer:

Från Torshamnsgatan 27 till tunnelbanan är det en promenad på 8 minuter, till pendeltåget ca 7 minuter. Till Arlanda och Bromma tar du dig snabbt och lätt med taxi, flygbuss eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om du vill arbeta i ett område med bra kommunikationer. Inom kort kommer även Tvärbanan att passera Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Kistagrenen ger möjlighet till smarta byten till tunnelbana, pendeltåg och bussar. Trafikstart för hela sträckan till Helenelund beräknas vara klar till år 2023. Många väljer även att cykla till jobbet.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Pernilla Pettersson

Uthyrare

Pernilla Pettersson

pernilla.pettersson@kungsleden.se

010- VISA NR 010-151 63 03

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Warfvinges väg 31
11251 STOCKHOLM
kungsleden.se
Torshamnsgatan 27

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör