Täby
| Täby

Favorit Dela

Nytorpsvägen 5A

Trevlig lokal med egen inång.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    108 m²

  • Hyra:
Vår fastighet i Näsby Park ligger ett stenkast från city. Här får ni närhet till naturen och blir grannar med en spännande blandning av företag. Här är det lätt att fokusera, samtidigt som läget är mycket strategiskt med bra kommunikationer till resten av Stockholm. Fastigheten består av 10 300 kvm, har fem våningsplan och är modern med goda ljusinsläpp och flexibla ytor.
  • Total yta

    108 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Här växer moderna lägenheter och kontorslokaler men behåller samtidigt närheten till fantastiska naturen. Fastigheten ligger i anslutning till E18 med grönområden som går från Täby Centrum till Näsbypark Centrum. Här har ni också närheten till badplatser, promenadstråk, tennisbanor och utegym.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter.

Närservice:

I fastigheten finns en lunchrestaurang. Vid Näsby Park Centrum finns all tänkbar service som butiker, restauranger, apotek, bank och bibliotek. I Täby Centrum, som ligger inom promenadavstånd, har ni en av Sverige största köpcentrum med ett brett utbud med såväl välkända svenska och internationella butiker som restauranger, caféer, deli och saluhall.

Kommunikationer:

Med Buss: Mindre än 5 minuter till närmaste busshållplats som enkelt tar er till Täby Centrum, Hägernäs och Näsbypark. I Täby Centrum och Roslags Näsby, som båda ligger inom promenadavstånd finns goda bussförbindelser till Bland annat Danderyds sjukhus, Vallentuna, Åkersberga och Norrtälje. Med Roslagsbanan: Närmast är Roslags Näsby inom 15 minuters gångavstånd. På 20 minuter ta roslagsbanan er till Stockholm, Vallentuna och Åkersberga. Med Bil: E18 ligger ett stenkast bort och med bil tar man sig enkelt in till Stan. E18 och även Norrortsleden ansluter till E4 som tar er till Arlanda Airport och Uppsala.

Skyltläge:

Skyltläge mot Nytorpsvägen.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Philip Eriksson

Förvaltningsansvarig

Philip Eriksson

philip.eriksson@profi.se

072- VISA NR 072-204 61 80

Marknadsförs av Profi Fastigheter
Lästmakargatan 20
11144 Stockholm
profi.se
Nytorpsvägen 5A

Om Profi Fastigheter

Profi Fastigheter driver aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter med fokus på Storstockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 500 000 kvm kommersiella lokaler. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.

Fler annonser från denna annonsör