MALMÖ

Favorit Dela

Kronborgsvägen 5

Utbildnings och kontorsfastighet med gamla anor.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    400 - 7 500 m²

  • Hyra:
Fastigheten ligger i ett attraktivt område med närhet till Triangelns station och den lummiga Pildammsparken. Här har ni som verksamhet möjlighet att vara med och sätta prägel på lokalerna då vi avser att genomföra en total ombyggnation. Lokalerna lämpar sig för utbildning i högre åldrar som gymnasium och vuxenutbildning.
  • Total yta

    7500 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 7 500

Utförande

Våningsplan:

6


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i ett trevligt och lugnt bostadsområde inte långt från Pildammsparken.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns i byggnadens garage i källarplan och längs med gatorna i kvarteret.

Närservice:

Då fastigheten ligger centralt mellan Triangeln och Kronprinsen har den all tänkbar service på gångavstånd.

Kommunikationer:

Utmärkta kommunikationer! Med busshållplatser alldeles i närheten och Citytunneln fem minuter bort passar läget väldigt bra för pendling. Stadsbuss 4 går från Malmö Central till Tuborgsgatan. Parkeringsmöjligheter finns längs med gatorna och i fastighetens garage.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är belägen i centrala Malmö och består av fem sammanbyggda byggnader i u-form, uppförda i fyra våningar, med källare, suterrängplan och en lummig innergård. Lokalerna är stora och ljusa och lämpar sig bra för bland annat för kontors- och utbildningsverksamhet.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

HG

Håkan Gustafsson

hakan.gustafsson@castellum.se

+464 VISA NR +4640383725

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Kronborgsvägen 5

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör