Västra Björrödsvägen 3

Björröd , Landvetter
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik

Lagerlokal i Björröd med lastkaj.

I Björröd så kommer vår uppdragsgivare Turkfood att uppföra ett logistiklager där vi kan erbjuda lagerlokal. Byggnaden kommer totalt innehålla ca 6000 m2 lager med lastkajsangöring, här finns möjlighet att hyra ca 3000 m2 lageryta eller ev mer. Till lokalen erbjuds även kontorsytor och tillhörande personalytor.

Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Ytor

  • Total yta:

    3000 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Landvetter är ett område beläget i Härryda kommun och ligger omkring 15 km öster om Göteborg. Det är en expanderande bostadsort och en anledning till det kan vara att den internationella flygplatsen Göteborg-Landvetter flygplats ligger i området. Härryda kommun gränsar till bland annat Mölndal, Marks, Bollebygd, Lerum, Partille samt Göteborgs kommun. Genom kommunen rinner också Mölndalsån.

Kommunikationer

Riksväg 27/40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Kollektivtrafiken ombesörjs med buss och det tar cirka 20 min mellan Landvetter och Göteborg.
Västra Björrödsvägen 3

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Fiskhamnsgatan 10

41458 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor